Redactia.ro
Home » Știri » Ce nota a luat la BAC fiul Andreei Esca? Emoții mari pentru știrista Pro TV

Ce nota a luat la BAC fiul Andreei Esca? Emoții mari pentru știrista Pro TV

GALERIE FOTO (2)

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii Bacalaureatului cu anonimizarea numelui şi a prenumelui. Printre ei este și fiul Andreei Esca. Așa că au fost emoții mari și în familia vedetei Pro TV!

Ce nota a luat la BAC fiul Andreei Esca

Unul dintre elevii care au avut emoții la Bac 2021 a fost chiar Aris, fiul Andreei Esca. Mezinul vedetei Pro TV a aflat astăzi ce rezultate a obținut la examenul maturității.

Fiul știristei PRO TV, Aris Melkior, a absolvit unul dintre cele mai renumite licee din București. Este vorba de Liceul Francez din București, aceeași școală pe care a absolvit-o și sora lui, Alexia Eram.

Din primele informații, notele obținute au fost pe măsura efortului depus de fiul Andreei Esca! Știrista Pro TV sigur este mândră de rezultatele fiului ei!

În urmă cu doar o săptămână, vedeta Pro TV a postat pe Instagram o poza alături de fiul ei Aris Melkior și soțul său, Alexandre Eram, la ceremonia de absolvire a liceului.

„Mandra de tine” este mesajul adresat fiului ei de catre Andreea Esca, însoțit de hashtag-ul # Bac2021

Ministerul Educației a publicat astăzi, 5 iulie, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2021.

Ce note a luat la BAC Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Alexia Eram a reușit să își facă mama mândră, în 2018, când a trecut de examenul maturității. Tânăra a studiat la Liceu Francez din București, unde examenul de Bacalaureat nu a fost unul obișnuit. Fiica Andreei Esca a dat examen la 13 materii, așa că emoțiile au fost unele și mai mari. Cu toate acestea, Alexia Eram a reușit să obțină la BAC media 9,97!

Ce note s-au luat la BAC 2021

S-au afișat primele rezultate Bacalaureat 2021. Elevii pot intra pe site-ul ministerului Educației și să introducă codul pentru a-și vedea notele. Rata de promovare este 73,9% (un plus de 2,5%, comparativ cu aceeași etapă din sesiunea iunie-iulie 2020 – 71,4%. Au promovat 86.120 de candidați, dintr-un total de 126.999 de candidați prezenți.

Un total de 112 elevi care au obținut media 10. Procentul este mult mai mic față de 2020, când au fost 232 în prima sesiune, înainte de contestații. Iată câți de zece s-au luat pe discipline:

  • Limba și literatura română: 1.351 de candidați au luat 10
  • Limba și literatura maternă:263 de candidați au luat 10
  • Proba obligatorie a profilului (Matematică – 948 / Istorie – 1.766)
  • Proba la alegere a profilului și a specializării: 7.19 au luat zece

Rezultatele finale, pe 9 iulie

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR), rezultatele vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului”, potrivit ministerului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: