Redactia.ro
Home » Monden » Ce note a abținut fiica Ioanei Ginghină la Evaluarea Națională: „Ea nu învață, copilul nu a învățat!”

Ce note a abținut fiica Ioanei Ginghină la Evaluarea Națională: „Ea nu învață, copilul nu a învățat!”

ioana ginghina

Ioana Ginghină a trecut prin mari emoții pentru că fiica sa, Ruxandra, a susținut examenul de Evaluare Națională. Ce note a luat adolescenta și care sunt planurile ei de viitor? Răspunsurile au fost oferite chiar de către mămica Ioana Ginghină, nespus de mândră de rezultatele fiicei.

Ce note a obținut fiica Ioanei Ginghină la Evaluarea Națională

Ruxi, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a susținut examenul de Evaluare Națională și a reușit să obțină rezultate bune, chiar mai mari decât se aștepta chiar și ea. Adolescenta în vârstă de 14 ani își dorește să își urmeze pasiunea pentru artă și să se înscrie la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza din București, conform declarațiilor oferite de către Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină are mari emoții pentru admiterea fiicei sale la liceu și susține că este chiar mai emoționată decât adolescenta. Ruxi s-a relaxat și își face deja planuri cu prietenii despre cum va petrece vara, însă Ioana nu se poate relaxa pe deplin, după cum ea însăși a declarat.

„Mămica e mai terifiată ca niciodată, copilul s-a relaxat și iese în fiecare zi. M-a sunat acum că se îndreaptă spre casă, e plecată de pe la 11 de acasă. Ea s-a relaxat, gata, a terminat. Mi-a și zis: «Auzi, mama? Mie nu îmi vine să cred că nu îmi mai zici să merg în cameră, să învăț! Mă uit așa la tine și nu înțeleg de ce nu zici nimic!». Eu sunt în mega-priză, parcă mai tare ca înainte de examen, ca să fie la liceul pe care și-l dorește. Nu au început încă înscrierile. Treaba stă bine, dar, până nu vezi cu ochii tăi…”, a declarat Ioana Ginghină, conform Ego.ro. 

Ruxi a obținut note bune, peste așteptările mamei sale

Actrița nu a dorit să dezvăluie notele pe care le-a obținut fiica sa, însă a subliniat că acestea au reflectat eforturile pe care le-a depus Ruxi. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a dezvăluit că Ruxi nu a fost niciodată un copil extrem de silitor, așadar rezultatele pe care le-a obținut adolescenta la Evaluarea Națională au suprins-o cât se poate de plăcut.

„Hai să fim raționali! Ea a făcut, într-adevăr, un mare efort, s-a adunat pe ultima sută de metri, dar hai să ne oprim! Am înțeles! Nu vreau să le zic. (n.r. – notele) Ea nu învață, copilul nu a învățat! Dacă vezi un copil că nu învață, zici: «Aia e!»”, a declarat Ioana Ginghină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: