Redactia.ro
Home » Monden » Ce note au luat vedetele la Bacalaureat? Cu cât au promovat Andra, Andreea Bălan, Bianca Drăgușanu, Inna și Dorian Popa

Ce note au luat vedetele la Bacalaureat? Cu cât au promovat Andra, Andreea Bălan, Bianca Drăgușanu, Inna și Dorian Popa

Cu siguranță mulți v-ați întrebat cum era un liceu vedetele noastre. Iată că astăzi veți primi răspunsul mult așteptat. Ce note au luat vedetele la Bacalaureat? Unele dintre ele au avut în urma examenului de maturitate, note de olimpici, dar alții au reușit să se facă de râs cu brio.

Ce note au luat vedetele la Bacalaureat?

Uitându-ne în diplomele de Bacalaureat ale vedetelor noastre, aflăm că multe dintre acestea, au promovat examenul cu note foarte mari. Există totuși și câțiva care au repetat examinarea sau l-au promovat cu note micuțe. Iată toate detaliile! 

Mihai Trăistariu a fost în top, obținând nota 9.88 la Bacalaureat.

Pe cât de zbuciumat pare Dorian Popa, iată că a fost un elev eminent, până să ajungă celebru. Acesta a absolvit cu nota 9,83, examenul maturității.

Pe aceeași linie, destul de aproape de Dorian Popa, s-a aflat și Andreea Bălan. Jumătatea blondă a trupei André a avut performanțe remarcabile la examenele de Bacalaureat. În proba de Limba și Literatura Română, ea a obținut nota 8,75, la Chimie a obținut 9,40, iar la Matematică a înregistrat un rezultat de 9,10.

De asemenea, și soția lui Cătălin Măruță, Andra, se numără printre cei care au trecut cu succes unul dintre cele mai importante examene, fiind mândră de nota obținută, care a fost de 9,07.

INNA nu a dezamăgit și a reușit să obțină un rezultat bun. Iubita lui Deliric a trecut examenul de maturitate cu nota 8,85.

Alexandra Stan a fost și ea o elevă silitoare, iar rezultatul ei de la Bacalaureat, în anul 2008, a fost nota 9,13.

Anda Adam a avut și ea rezultate de invidiat la Bacalaureat: 9,66 la la un prestigios liceu din Capitală, „George Călinescu“.

Marius Moga a promovat cu nota 9.30, la fel ca și cântăreața Ami.

Nicole Cherry se poate mândri și ea cu nota de la Bacalaureat, 8,25. Sore a avut media puțin mai mare, 9.16, iar Inna a promovat cu 8.85.

Adrian Sînă a trecut și el examenul cu brio, cu nota 8,42, Oana Radu reușind să obțină și ea o notă bunicică, 8,20, iar Laurențiu Duță, 8,10.

Andreea Bănică a obținut nota 8,75, mai mult decât Corinei Bud, cântăreața reușind să obțină nota 8,60.

Cu ce note se mândresc prezentatorii și asistentele TV

Bianca Drăguşanu a publicat pe Facebook în urmă cu câțiva ani o copie a diplomei de Bacalaureat, iar media finală la examen a fost 8,95. Puțin peste Gabriela Cristea care a obținut nota 8,85.

Andrea Mantea a susținut examenul de Bacalaureat în București, în anul 2005 și a obținut 7.40.

Adelina Pestrițu s-a cam făcut de râs, scuza este este că a ”încurcat ” subiectele, confundând romanul Ion (scris de Liviu Rebreanu) cu Moromeții (scris de Marin Preda). Rezultatul fiind 3,60 la Limba Română, scris. Până la urmă a repetat și a reușit să termine și să își ia Bacalaureatul.

Iuliana Luciu, fosta asistentă TV de la ”Acces Direct” a luat 3.30, după contestație. Într-un final totuși, a reușit să ia Bacalaureatul cu nota 7,45.

Dan Negru afirmă că a avut numai colegi tocilari. Media prezentatorului TV a fost 9.20, la un liceu de prestigiu din Timișoara.

Adela Popescu a avut a doua cea mai mare medie pe liceu, 9,28.

Simona Gherghe este nemulțumită și în ziua de astăzi. Aceasta a luat nota 8,46, și dă vina pe problemele provocate „de Cupidon”.

Cei mai puțin norocoși

Dan Capatos a fost mai puțin norocos. Acesta a luat nota 3 la limba și literatura română după ce, afirmă el, s-ar fi certat cu profesoara lui de la clasă.

Fostul edil al sectorului 5, Marian Vanghelie nu se poate lăuda cu rezultate prea bune. Acesta a fost prins în timp ce copia la Bacalaureat, așa că a fost dat afară din sală, promovând un an mai târziu.

 

Sursa foto: cancan.ro 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: