Redactia.ro
Home » Monden » Ce nu au voie să facă fiicele Alinei Sorescu? Tatăl lor nu ar fi de acord

Ce nu au voie să facă fiicele Alinei Sorescu? Tatăl lor nu ar fi de acord

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie și se află în plin proces de divorț. Din păcate micuțele lor au de suferit din cauza neînțelegerilor dintre ei. Iată detaliile!

Ce nu au voie să facă fiicele Alinei Sorescu?

Alina Sorescu a avut de curând un concert, unde micuțele ei au fost prezente ca spectatori, deși mămica lor și-ar fi dorit să le ia cu ea pe scenă, deoarece au înclinație către industria muzicală. Cu toate acestea, fetele nu pot participa la diverse activități fără acordul tatălui lor.

„Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a mărturisit o persoană din apropierea celor doi încă soți, potrivit playtech.

Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu

Deși viața pare că nu o menajează deloc, Alina Sorescu a recunoscut în cel mai recent interviu acordat la TV că nu se lasă descurajată de ultimele evenimente din viața ei și nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou, cândva, relatează Viva.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu.

Aceste dezvăluiri au apărut la scurt timp, după ce în presă au apărut speculații cu referire la o posibilă nouă relație în care Alexandru Ciucu ar fi implicat chiar la Paris.

Alina Sorescu: „Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm”

De curând, Alina Sorescu a dezmințit zvonurile ce-l vizau pe fostul său partener de viață:

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”,  a mai declarat Alina Sorescu, explică aceeași sursă.

Câți bani încasează Alina Sorescu pentru a cânta la un eveniment

Vedeta are o carieră muzicală impresionantă, fiind în lumina reflectoarelor încă de la vârsta fragedă de 11 ani. Aceasta s-a remarcat cu energie pozitivă și voie bună în cadrul mai multor emisiuni TV. În plin proces de divorț, se pare că vedeta a decis să-și dubleze tariful pentru concerte și evenimente.

Înainte de a intra în plin divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu percepea un tarif de 2000 de euro pentru a-și face apariția la diverse eveniment. Acum, artista și-a dublat tariful și încasează în jur de 4000 de euro, deoarece suma poate varia în funcție de distanță, numărul de ore cântate sau locația evenimentului, potrivit

Ce venituri are Alina Sorescu

În luna iunie, Alina Sorescu a dezvăluit din ce surse de venit se întreține pe ea și fiicele ei:

„Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni „Vorbeste corect” la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect. Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot acolo sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram.

Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist, câștig și din drepturi de autor”, a mărturisit Alina Sorescu, în urmă cu ceva timp, pentru Playtech.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: