Redactia.ro
Home » Monden » Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac. Așa a ajuns să arate miliardarul la 83 de ani 

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac. Așa a ajuns să arate miliardarul la 83 de ani 

Verişoara miliardarului, Mariana Stanciu a dezvăluit cum a ajuns miliardarul de 83 de ani să aibă o condiție fizică demnă de invidiat.  Iată ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac!

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac

Verișoara lui Ion Țiriac susține că miliardarul adoră mâncărurile tradiționale, dar nu mănâncă preparate pe bază de grăsime:

„Îi place lui cum gătesc, ce să zic? Nu e un om pretenţios la mâncare. Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole, de legume, în general feluri tradiţionale. De fapt, şi invitaţii lui tot aşa mănâncă, nu vrea nimeni fandoseli. (…) Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale.

Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus Mariana Stanciu, citată de impact.ro.

Ion Țiriac, planuri mari de afaceri

Ion Ţiriac pregătește un nou proiect de afaceri. Acesta construiește cel mai mare complex sportiv care a existat vreodată în România, o sală polivalentă, terenuri de tenis, de baschet, un centru de recuperare, sală de forţă şi un bazin de înot, cu o investiție de 80 de milioane de euro.

„Bucureștiul va avea în curând o sală polivalentă, cu 8.000 de locuri, dar și un complex sportiv unicat, la Snagov. Se construiește și un bazin olimpic, terenuri de tenis, centru de recuperare, sală de forță.

Este ceva cum nu s-a mai văzut în România, proiect pentru care s-a alocat o sumă foarte, foarte mare de bani”, a spus Codin Maticiuc pentru Antena Stars.

Englezii au rămas surprinși de averea lui Ion Țiriac: „Mai mulți bani decât au Messi și Ronaldo la un loc”

 „Legenda tenisului, Ion Țiriac, are de patru ori mai mulți bani decât Federer și de asemenea are câștuguri mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc.

Țiriac a adunat aproximativ 1,2 miliarde de lire sterline, circa 1,44 miliarde de euro, numai de pe urma afacerilor. Țiriac a devenit unul dintre cei mai bogați sportivi din lume după ce a înființat prima bancă privată din România și a pus bazele unor firme de asigurări și leasing auto.

În prezent deține un complex rezidențial de lux în București, unde locuiesc doar cei mai bogați români”, se arată în publicația „The Sun”, relatează „digisport.ro”

 

 

Sursa foto:as.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: