Redactia.ro
Home » Monden » Ce nu s-a văzut pe TV la America Express. Bordea și Cortea mărturisesc cu sinceritate: „Am avut niste certuri…”

Ce nu s-a văzut pe TV la America Express. Bordea și Cortea mărturisesc cu sinceritate: „Am avut niste certuri…”

Ce nu s-a văzut pe TV la America Express. Bordea și Cortea mărturisesc cu sinceritate: „Am avut niste certuri…”

Iată ce nu s-a văzut pe TV la America Express!

Bordea și Cortea: „Am avut niste certuri…”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii America Express 2023! În cursa finală America Express 2023 au luptat cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cei doi sunt prieteni, de o viață, chiar de pe vremea când amândoi erau studenți la Facultatea de Actorie.

După aproape două luni de competiție, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat marele premiu la America Express 2023, amuleta supremă în valoare de 30.000 de euro.

Bordea și Cortea au mărturisit acum că în cadrul competiției au trecut prin mici certuri care nu s-au văzut la TV, însă au dat rapid uitării discuțiile contradictorii pentru a putea lupta ca o echipă. Iată că eforturile celor doi s-a valorificat ieri seară când au primit trofeul America Express:

„Acum ne aducem şi noi aminte exact pe unde am fost, când am văzut emisiunea, că acolo faci atât de multe lucruri într-o singură zi şi după aia încă una şi încă una şi nu mai ştii ce ai făcut. Este fascinant.

Noi am mai plâns şi după ce s-a stins camera. Am avut şi nişte certuri care nu s-au văzut, dar micuţe. Aşa între băieţi. Noi nu ne-am certat la modul să ne supărăm. Noi, de acasă de când am plecat, am zis că dacă ne certăm sunt certuri goale şi am spus că dacă ţip la tine, de fapt ţip prin tine. Şi tu încasezi, şi tu zici: linişteşte-te. Nu, nu ne-am certat. Şi a mers”, au explicat Cătălin Bordea şi Nelu Cortea.

Bordea și Cortea au crezut că vor fi răpiți de către un șofer în timpul competiției

Câștigătorii America Express 2023, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, au trecut printr-o cumpănă în cadrul competiției care i-a întărit pe parcurs, astfel încât au plecat acasă cu marele premiu! Cei doi s-au temut pentru viața lor în momentul în care au crezut că vor fi răpiți de către un șofer:

„Vorbea foarte mult şi dubios. Avea schimbări bruşte de comportament. Voia să-l luăm în România, că el a mai fost în Europa şi să muncească acolo. Întreba cât de scump este să vină în România. Dacă el ne-a ajutat, să-l ajutăm şi noi. Ne-a întrebat ce dorim şi am început să ne panicăm. Poate ne face rău. Omul tot punea întrebări despre tot, de la familie la cu ceea ce ne ocupăm. El apăsa şi pe acceleraţie, credeam că va face stânga undeva şi ne duce undeva. A fost prima oară când m-am panicat”, au povestit Cătălin Bordea și Nelu Cortea în cadrul unui episod America Express 2023. 

În urma evenimentului, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost răsplătiţi pe măsură, deoarece au câștigat proba din cadrul competiției America Express 2023.

Bordea și Cortea în juriul iUmor

Cătălin Bordea susține că emisiunea America Express 2023 este „ieșirea oficială din zona de confort”, după ce a renunțat la colaborarea sa cu „Xtra Night Show” înainte să se afle că va participa în cadrul competiției.

Acum, după marele final, Bordea face parte din juriul iUmor alături de Nelu Cortea, Delia și Cheloo

„Am lăsat opt kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram, după ce a revenit în România.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a completat și Nelu Cortea, comedian și vlogger.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: