Redactia.ro
Home » Știri » Ce nume vor purta Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Ce nume vor purta Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au un nou nume de familie. Iată detaliile!

Ce nume vor purta Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Noul nume de familie a Prințului George și Prințesei Charlotte a fost folosit pentru prima dată la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, luni, aplicându-se și fratelui lor mai mic Prințul Louis, în vârstă de patru ani, care a lipsit de la funeraliile străbunicii sale din cauza vârstei sale fragede.

Wales este noul lor nume de familie, care a fost folosit pentru prima dată la Ordinul de slujbă care a fost publicat înaintea evenimentului.

Odată cu moartea Reginei Elisabeta a II-a, la data de 8 septembrie, fiul acesteia, Charles a devenit Regele Charles, soția acestuia, Camilla a devenit Regina Consoartă, iar Ducele și ducesa de Cambridge, au devenit Prințul și Prințesa de Wales, ceea ce a dus la schimbarea automată a numelui de familie al celor trei copii ai lor.

Totodată, un detaliu important este acela că Charles le-a oferit lui William și Kate titulatura de prinți de Wales.

Foarte important este faptul că Prințesa Kate a fost prima membră a Familiei Regale care a fost numită Prințesă de Wales de la Prințesa Diana încoace, o alegere emoționantă care cu siguranță l-a mișcat profund pe Prințul William, care și-a pierdut mama într-un accident de mașină la Paris în 1997.

Adepții regali au fost încântați să îi vadă pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte implicați la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, iar fiecare interacțiune a acestora a fost apreciată.

Prințesa de Wales, despre modul în care copiii ei fac față morții Reginei

Prințesa de Wales s-a destăinuit despre modul în care copiii ei fac față morții Reginei la o recepție organizată pentru demnitarii Commonwealth-ului înainte de înmormântarea reginei.

„Cel mai mic pune acum întrebări de genul: „Crezi că vom mai putea juca aceste jocuri când vom merge la Balmoral” și lucruri de genul acesta, pentru că ea nu va fi acolo?””.

Referindu-se la experiența prințului George, Kate a spus că cel mai mare dintre ei „își cam dă seama acum cât de importantă a fost străbunica lui și ce se întâmplă”.

Familia regală mai respectă încă o săptămână de doliu după ce Majestatea Sa a fost înmormântată.

Sursa foto: https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: