Redactia.ro
Home » Știri » Ce numere sunt extrase cel mai des la loto 6 din 49 după statistica Loteriei Române

Ce numere sunt extrase cel mai des la loto 6 din 49 după statistica Loteriei Române

Loteria Română a dezvăluit care sunt numere extrase cel mai des la Loto 6 din 49. Iată lista celor mai norocoase numere, așa cum le arată statisticile.

Loteria Română le spune românilor care sunt numerele extrase cel mai des la Loto 6 din 49. Sunt cele mai norocoase numerele, conform statisticilor.

Ce numere sunt extrase cel mai des la loto 6 din 49

Conform statisticilor făcute de Loteria Română, iată că numărul 36 este, în prezent, pe primul loc în clasamentul numerelor extrase cu cea mai mare frecvenţă la jocul Loto 6/49.

Asta după ce, ani la rând, numărul 13 a deţinut primul loc în topul celor mai norocoase numere de la Loto.

Tot conform statisticilor Loteriei Române, din 2005 și până în prezent, au fost acordate un total de 49 de premii mari, la categoria I a jocului LOTO 6/49.

Datele de la Loteria Română dezvăluie că cel mai mare premiu la Loto 6/49 a fost câștigat în urmă cu trei ani. Luna în care se câştigă cel mai des premiul cel mare la Loto este decembrie.

Iată care sunt cele mai norocoase numere, extrase cel mai des la jocul Loto 6 din 49:

Numărul 36: 188 de extrageri

Numărul 13: 182 de extrageri

Numărul 33: 179 de extrageri

Numărul  6:  179 de extrageri

Numărul  5:  177 de extrageri

Numărul  9: 175 de extrageri

Numărul 17: 172 de extrageri

Numărul 48: 172 de extrageri

Ce numere să nu alegem

Tot statisticile Loteriei Române, există și numere mai puțin norocoase. Sunt șanse mici să fie extrase numere consecutive.

Însă, bineînțeles, totul ține de noroc. Așadar, dacă există o intuiție bună pentru două numere care se succed, este de încercat.

Loteria Română, anunț despre reluarea extragerilor loto

Loteria Română a făcut anunțul privind reluarea estragerilor.

„Urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional. De asemenea,  a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor”, este anunțul făcut de Loteria Română.

Loteria Română colaborează, în prezent, cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, în cel mai scurt timp și etapizat, a jocurilor loto online.

Agențiile loto, închise în starea de urgență

Agențiile loto au fost închise de Loteria Română imediat ce a starea de urgență a fost instaurată în România. În prezent, doar agențiile loto din localitățile aflate în Scenariul Roșu sunt închise temporar.

Agențiile loto din localitățile care nu se află în Scenariul Roșu sunt deschise și au program normal de funcționare, potrivit unui anunt oficial transmis de Loteria Română. Tragerile loto se desfășoară, în continuare, în zilele de joi și duminică.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: