Redactia.ro
Home » Știri » Ce obiect din hotel să nu mai folosești niciodată! Încetează acum să mai faci asta

Ce obiect din hotel să nu mai folosești niciodată! Încetează acum să mai faci asta

Ce obiect din hotel să nu mai folosești niciodată! Încetează să mai faci asta

Iată ce obiect din hotel să nu mai folosești niciodată de aici înainte pentru că ar fi spre binele tău și al celor dragi ție. Motivul este că acest obiect nu ar fi igienizat corespunzător în mod normal.

Ce obiect din hotel să nu mai folosești niciodată! Încetează să mai faci asta

În multe părți ale lumii, oamenii iau vacanțe în fiecare an în timpul cărora pot călători în alte țări sau regiuni, pentru a vizita atractii turistice, a petrece timp cu familia și prietenii sau pur și simplu pentru a se relaxa singuri undeva.

Aceia care iubesc să viziteze țări și orase noi și să se cazeze într-un hotel, trebuie să țină cont de anumite lucruri. Sunt aspecte care ar putea să le influențeze sănătatea. Un fost manager de hotel susține că nu doar obiectele de uz personal ar trebui evitate și atrage atenția asupra utulizării aparatului de cafea. Ea a împărtășit aceste sfaturi pe TikTok, iar postarea ei a strâns milioane de vizualizări. Mulți internauți îi dau dreptate.

„Ca fost manager de hotel și consumatoare de cafea, nu voi folosi niciodată aparatul de cafea într-o cameră de hotel”, a mărturisit Melissa Hanks, fost manager de hotel, potrivit The Mirror.

Fostul manager de hotel mai e de părere că turiștii ar trebui să ceară personalului obiecte de uz personal noi.

Metoda inedită de a obține cel mai mic preț la o cameră de hotel

Pachetele de vacanță pot fi achiziționate la prețuri semnificativ reduse luând în considerare câțiva factori.Există o serie de aspecte de care putem ține cont pentru a obține o vacanță la un preț mai accesibil. Este binecunoscut faptul că achiziționarea unei vacanțe cu câteva luni înainte ne poate oferi tarife mult mai mici decât atunci când am cumpăra-o în apropierea datei de plecare. Cu toate acestea, există și alte trucuri pe care le putem folosi. Raluca Hatmanu, director de marketing la o agenție de turism, a explicat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN care sunt aceste strategii prin care putem beneficia de o vacanță de vis la un preț mai accesibil.

Aceasta a explicat procesul de căutare a unui hotel potrivit atunci când planificăm o călătorie. Ea subliniază importanța găsirii unui hotel care să satisfacă toate exigențele noastre. De exemplu, familiile cu copii ar putea căuta un hotel care oferă facilități precum locuri de joacă sau meniuri adaptate nevoilor copiilor. Fiecare persoană are diferite criterii în funcție cărora alege un hotel. Continuarea poate fi citită în acest material Redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: