Redactia.ro
Home » Monden » Ce onorariu are Andra pentru o oră de cântat. Nelson Mondialu a dat toate detaliile

Ce onorariu are Andra pentru o oră de cântat. Nelson Mondialu a dat toate detaliile

Nelson Mondialu, bine cunoscut pentru stilul său direct, a dezvăluit public cât i-a cerut Andra pentru a cânta la nunta fiului său, Livian Pop. Artista a solicitat suma de 18.000 de euro pentru o oră de cântat, plus alte cerințe logistice, precum cazarea echipei și închirierea echipamentului muzical. Deși un contract fusese semnat, Andra nu a putut onora invitația din cauza filmărilor la „Vocea României”. În schimb, la eveniment a cântat Horia Brenciu.

Nelson Mondialu și detaliile despre contractul cu Andra

Nelson Mondialu a povestit pe social media despre pregătirile făcute pentru nunta fiului său, Livian. Inițial, Andra fusese invitată să cânte la eveniment, iar un contract fusese semnat pentru o prestație de o oră. Potrivit lui Nelson, Andra a cerut 18.000 de euro pentru o oră de cântare și câteva condiții suplimentare, inclusiv cazarea echipei sale în 10 camere și meniu inclus. De asemenea, organizatorii trebuiau să se ocupe de închirierea echipamentului muzical specific solicitat de artistă.

Nelson a povestit că a plătit un avans de 10.000 de euro în luna ianuarie, însă pe la sfârșitul lunii iulie a fost informat de managerul Andrei că artista nu va putea onora contractul din cauza filmărilor la „Românii au Talent”, programate pentru data nunții, în septembrie. Această schimbare a fost primită cu dezamăgire de Nelson, care își dorea ca Andra să fie una dintre atracțiile serii.

Horia Brenciu, în locul Andrei, la nunta fiului lui Nelson Mondialu

În ciuda schimbării de planuri, invitații s-au distrat pe muzica altui nume de renume, Horia Brenciu. Potrivit lui Nelson Mondialu, Brenciu a cântat pentru o sumă totală de aproximativ 24.000 de euro, dintre care 18.000 de euro au fost doar pentru o oră de interpretare. Horia Brenciu a reușit să creeze o atmosferă excelentă și, deși nu era planificat inițial, a compensat cu succes absența Andrei.

Nelson Mondialu a subliniat că, în ciuda cheltuielilor semnificative, a fost mulțumit de prestația lui Brenciu și de profesionalismul echipei sale. „Omul și-a făcut treaba și își merită banii”, a declarat Nelson, evidențiind faptul că Brenciu are o echipă mare și bine pregătită.

Pretențiile artiștilor la evenimente: o normă în industria muzicală?

Dezvăluirile făcute de Nelson Mondialu aduc în prim-plan discuția despre pretențiile financiare ale artiștilor pentru evenimente private. În timp ce mulți fani se întreabă dacă aceste sume sunt justificate, astfel de tarife sunt destul de comune în industria muzicală, mai ales pentru artiștii consacrați. Fiecare artist, în funcție de popularitate, poate stabili prețuri ridicate, mai ales când vine vorba de evenimente private, precum nunți, unde prezența lor aduce un plus de valoare și prestigiu.

Totuși, asemenea situații pot genera frustrări, mai ales atunci când un contract este anulat, așa cum a fost cazul între Nelson Mondialu și Andra. În acest caz, managerii artiștilor joacă un rol esențial în comunicarea și gestionarea acestor aspecte pentru a evita neînțelegerile.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: