Redactia.ro
Home » Știri » Ce pantofi surprinzători au purtat doamnele regale la înmormântarea Reginei

Ce pantofi surprinzători au purtat doamnele regale la înmormântarea Reginei

GALERIE FOTO (6)

Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a au avut loc luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey. Este vorba despre același loc în care Regina s-a căsătorit cu iubitul ei soț, prințul Philip, în urmă cu peste 75 de ani. Au fost prezenți 2.000 de invitați, inclusiv familia ei. Astfel, majoritatea doamnelor regale au purtat pantofi cu tocuri înalte stiletto impunătoare, în diferite nuanțe de negru. Iată ce pantofi au ales cele mai importante femei din lume

Pantofii surprinzători pe care i-au purtat doamnele regale la înmormântarea Reginei

În frunte a fost Prințesa de Wales, care a optat pentru o rochie neagră de palton de Alexander McQueen cu o pereche de pantofi stiletto cu toc Gianvito din piele de căprioară. Ea a adăugat o pălărie Philip Treacy cu boruri largi, care a venit completată de un voal subtil. Iată cum a arătat ținuta!

Prințesa Kate a purtat pantofi stiletto cu toc Gianvito din piele de căprioară

sursă foto: Getty Images

Ducesa Meghan a respectat eticheta de doliu regal, purtând o rochie elegantă cu pelerină neagră elegantă de la Stella McCartney. Cu un decolteu de tip boater, mâneci tip „batwing” și o lungime midi, haina a fost o alegere potrivită și totuși sofisticată pentru acest eveniment emoționant. Soția Prințului Harry a purtat o pereche de pantofi cu tocuri stiletto cu vârf ascuțit de la Stuart Wiseman pentru a-și completa look-ul elegant.

Ducesa Meghan a purtat tocuri stiletto cu vârf ascuțit Stuart Wiseman

sursă foto: Getty Images

Zara Tindall, nepoata cea mare a reginei, a purtat o rochie neagră de palton de la Laura Green London, asortată cu o pereche de pantofi stiletto din piele întoarsă Emmy London. Ea a accesorizat-o cu o pălărie neagră cu flori cu aplicații Juliette Millinery.

Zara Tindall a purtat o pereche de pantofi stiletto din piele întoarsă Emmy London

Prințesa Beatrice a purtat o rochie Louis Vuitton și o jachetă de dineu cropped de la The Kooples.

Prințesa Beatrice a purtat pantofi stiletto Jimmy Choo

Ea a încheiat cu o pereche de stiletto Jimmy Choo cunoscuți sub numele de „100 Black Suede Pumps”.

Prințesa Eugenie a arătat uimitor în ținuta sa discretă și elegantă, purtând o haină neagră din twill dublu de lână de la Day Birger et Mikkelsen.

Prințesa Eugenie a purtat pantofi stiletto negri Givenchy

Sosită la Westminster Abbey braț la braț cu soțul ei, Jack Brooksbank, care o susține, a asortat rochia cu o pereche de pantofi stiletto negri Givenchy, accesorizând-o cu o pălărie izbitoare, cu boruri largi, în stil boater și cu geanta ei preferată Gabriela Hearst Diana mini din piele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: