Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are mama lui Culiță Sterp despre nora ei, Daniela: „S-ar putea să fi fost crescută în puf”

Ce părere are mama lui Culiță Sterp despre nora ei, Daniela: „S-ar putea să fi fost crescută în puf”

GALERIE FOTO (3) Ce părere are mama lui Culiță Sterp despre nora ei, Daniela

Ce părere are mama lui Culiță Sterp despre nora ei, Daniela. Celebrul artist a devenit tătic seara trecută, după de Danila, iubita lui, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Culiță Sterp este în culmea fericirii după ce a devenit tătic pentru prima oară. Înainte de a venit pe lume cel de-al doilea nepoțel, Geta Guțiu a vorbit despre nora sa, partenera de viață a fiului său cel mare. Ce părere are aceasta despre Daniela Iliescu?

Ce părere are mama lui Culiță Sterp despre nora ei, Daniela: „S-ar putea să fi fost crescută în puf”

Ce părere are mama lui Culiță Sterp despre nora ei, Daniela. Iubita lui Culiță Sterp a născut joi seara, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Daniela Iliescu a adus pe lume primul ei copil, prin naștere naturală, așa cum și-a dorit încă de la început. Frumoasa șatenă a avut un travaliu care a durat câteva ore, dar durerile nașterii au meritat pentru că acum își strânge în brațe băiețelul.

Geta Guțiu, mama artistului a devenit bunică pentru a doua oară, după ce în perioada sărbătorilor Pascale, fiica sa, Ileana, a adus pe lume o fetiță. Înainte de a venit pe lume copilul fiului său mai mare, Mama Geta a vorbit despre nora sa, Daniela. Aceasta susține că nu-și cunoaște foarte bine nora, dar a avut ocazia să vorbească mai multe când artistul a fost plecat în Republica Dominicană. “Băieţii mei, ca şi fetele, de altfel, sunt obişnuiţi cu munca fizică. Şi asta încă din copilărie. Cu Daniela nu ştiu dacă lucrurile stau la fel. S-ar putea să fi fost crescută în puf. Ştiu că a trăit o vreme în Statele Unite, departe, şi mă gândesc că dacă a făcut treabă bună, acolo, o face şi la noi. În plus, ea este iubita fiului meu şi voi respecta alegerea lui”, a spus mama lui Culiță Sterp pentru Impact.ro.

Mama Geta a declarat că și-ar fi dorit ca pe nepoțelul său să îl cheme David, dar părinții Danielei și-au dorit un alt nume pentru fiul acesteia. „Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp, sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament”, a mai spus Geta Guțiu. În cazul în care Daniela aducea pe lume o fată, și-ar fi dorit să o cheme Nicoleta.

Ce sfaturi îi ofera Mama Geta iubitei fiului ei, Daniela?

Mama lui Culiță Sterp și-a exprimat dorința ca Daniela să nu-i pună pampers copilului pe timp de vară. Iar cel mai important, Mama Geta o sfătuiește pe Daniela să îl hrănească la sân pe copilul ei. “Aş prefera să nu-i pună pampers vara, când e caniculă, dacă nu pleacă la drum. Să facă asta doar atunci când vor avea de mers undeva. Şi, apoi, cel mai important, va fi aspectul hrănirii la sân. De aia ne-a dat Dumnezeu nouă femeilor sâni, ca să ne hrănim pruncii!”, adaugă ea.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se cunosc încă din copilărie, dar abia în urmă cu două luni au decis să fie împreună, acum devenind părinții unui băiețel minunat. Artistul a renunțat la Survivor România, după ce a rezistat patru luni în competiție, de frică ca nu cumva să nu apuce momentul special de a-și strânge copilul în brațe imediat după naștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: