Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a devenit tată! Iubita lui, Daniela Iliescu, a născut

Culiță Sterp a devenit tată! Iubita lui, Daniela Iliescu, a născut

Iubita-lui-Culita-Sterp-a-nascut

După multe luni de așteptări, iubita lui Culiță Sterp a născut! Daniela Iliescu a adus pe lume, joi seară, un băiețel perfect sănătos, care cântărește patru kilograme.

Culiță Sterp a devenit tată! Iubita lui, Daniela Iliescu, a născut

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a avut câteva ore bune de travaliu, iar în cele din urmă a reușit să-și aducă bebelușul pe lume. Atât ea cât și acesta sunt într-o stare bună acum. Băiețelul acestora s-a lăsat așteptat, deoarece trebuia să vină pe lume încă de pe data de 10 iunie.

Daniela Iliescu a născut? Iubita lui Culiţă Sterp a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor

Foto: Daniela Iliescu când era însărcinată

Potrivit wowbiz.ro, Daniela a născut doar în preajma medicilor, Culiță Sterp neasistând în sala de nașteri, la momentul pe care l-a așteptat atât de mult timp. Momentan, cei doi părinți nu au avut nicio reacție cu privire la nașterea copilului lor și nici nu au postat, pe rețelele de socializare, vreo poză cu bebelușul.

”Mi-au spus că o să fie un copil mare. Mic nici nu avea cum. 1,75 cu 1,96. Este un bebe mare, dar nu prea vrea să vină”, mărturisea Daniela Iliescu în urmă cu ceva vreme,  pe canalul ei de Youtube.

Culiță Sterp s-a temut că nu va fi acasă, în momentul nașterii copilului

În urmă cu câteva zile, în cadrul unui interviu pentru emisiunea Teo Show, Culiță Sterp spunea că s-a temut că nu va mai ajunge acasă, pentru a prinde ziua cea mare: nașterea copilului său. De aceea, văzând că Survivor România nu se mai termină, și-a cerut descalificarea.

”Eu credeam că o să stau două-trei luni (…) În ultima lună o visam în fiecare noapte pe Daniela. Era foarte greu. Colegii vedeau că stăteam cu gândul acasă. A trebuit să ridic mâna și să plec. Mama Geta și-a dorit să ajung până în finală. Mă vedeam în finală, dacă nu era situația nouă (…) Am slăbit 17 kilograme. Am avut 105 când am plecat”, a descris artistul.

Și Daniela a început să-și facă grji asupra acestui aspect.”Eu am crezut că va dura până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am început să fiu mai afectată de ce se întâmplă. Multă lume mă întreba: când vine Culiță, o să fie lângă tine?(..) De foarte multe ori vorbdeam cu mama Geta. M-a văzut și ea că sunt afectată. Mi-a insuflat să fiu puternică”, a spus și iubita lui Culiță Sterp.

Ce nume va avea băiețelul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu

În aceeași emisiune, Culiță Sterp a spus că el și iubita lui nu s-au gândit, momentan, la un nume pentru copilul lor. ”Avem o listă pentru bebe. Încă nu ne-am gândi la un nume exact. 10 iunie esta calculat”, au mai spus viitorii părinți.

Culiță Sterp va deveni tată pentru prima dată! Iubita lui este însărcinată în 4 luni. Prima imagine cu viitoarea mămică - Tacataca.ro

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: