Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor. „Stimulează vindecarea și regenerarea”

Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor. „Stimulează vindecarea și regenerarea”

Culiță Sterp s-a întors în România după ce a părăsit showul TV „Survivar” de draguliubitei sale. Aceasta este însărcinată și nu mai are mult până ce îl va face pe Culiță Sterp tătic pentru prima oară. Imediat de la întoarcerea în țară, vedeta s-a preocupat intensiv de iubita sa, dar și de sănătatea lui, mai precis a ajuns pe mâna medicilor.

Culiță Sterp, nevoit să ajungă pe mâna medicilor după revenirea din Dominicană

Culiță Sterp s-a întos pe plaiurile românești și a pus pe primul loc bunăstarea iubitei sale care îl va face tătic și sănătatea acestuia. El a făcut o vizită în cadrul unui cabinet pentru a-și face un tratament la scalp, deoarece acesta nu și-a luat șampon cu el în cadrul emisiunii și s-a spălat doar cu apă de mare, lucru care i-a afectat pielea capilară dar și firele de păr.

Eu nu mi-am luat șampon la mine, deși aveam voie. Am zis să respect condițiile și să fiu fair-play față de toți. M-am spălat doar cu apa din mare și nu a fost prea bine. Am fost ieri la domnul doctor Mihai Motora sa îmi facă un tratament PRP pentru regenerarea părului și mă simt foarte bine”, ne-a spus Culiță Sterp. Acesta și-a făcut un tratament PRP care îl ajută la regenerarea podoabei capilare. PRP sau mezoterapia scalpului se bazează pe o solutie concentrată, produsă din sângele pacientului, bogată în trombocite, care stimulează vindecarea și regenerarea țesuturilor în care este injectată..”, a spus Culiță Sterp.

Ce nume îi va pune Culiță Sterp fiului său

Culiță Sterp și iubita sa sunt în culmea fericirii, dar și plini de nerăbdare deoarece curând își vor cunoaște primul copil. Sarcina iubitei sale a fost și motivul pentru care artistul s-a întors în țară, renunțând la competiția teelvizată al care participa. Toți fanii lui Culiță așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a băiețelului său, dar sunt și curioși să afle ce numeau ales cei doi. Culiță Sterp a vorbit pentru o publicație despre primul său copil și ce nume va purta acesta.

Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât.„,a  declarat Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: