Redactia.ro
Home » Monden » Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor România. ”Faimosul” este șocat

Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor România. ”Faimosul” este șocat

Cat a slabit Culita Sterp la Survivor Romania

Culiță Sterp este șocat de cât a slăbit la Survivor România. Pe parcursul celor cinci luni petrecute în Republica Dominicană, artistul a dat jos câteva kilograme bune.

Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor România. ”Faimosul” este șocat

”Mi se văd coastele” este reacția lui Culiță Sterp, în privința kilogramelor sale, după ce a revenit în țară, de la Survivor România. ”Faimosul” spune că arată ca-n perioada liceului și este hotărât să se mai îngrașe, căci nu-i place cum arată.

Probleme pentru Culiță Sterp la Survivor România 2021. Ce se întâmplă cu el  - IMPACT

Mai exact, Culiță Sterp a ajuns să cântărească 88 de kilograme, din 105 cât avea, atunci când a pus piciorul în jungla din Republica Dominicană.

”Mi se văd coastele, trebuie să pun pe mine. Zici că-s ca în liceu. Vai de capul meu! Am ajuns la proba cântarului și mi-e frică să mă pun pe el. Aveam 105 kilograme când am plecat la Survivor. Acum am 88 de kilograme. Cine m-a dus pe mine acolo? 88 de kilgrame?? Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu”, a spus celebrul manelist, pe rețelele de socializare, care a fost extrem de surprins de schimbările produse, scrie playtech.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Culiță Sterp după ce a părăsit  Survivor! 'Am plecat cu o fisură de menisc' - Tacataca.ro

Marți, în cadrul emisiunii Teo Show, artistul a avut prima apariție la TV cu Daniela Iliescu, iubita lui. Ambii au precizat că nu  s-au așteptat ca Survivor România să dureze atât de mult. Se așteptau ca la sfârșitul lunii mai competiția să se încheie.

”Eu credeam că o să stau două-trei luni (…) În ultima lună o visam în fiecare noapte pe Daniela. Era foarte greu. Colegii vedeau că stăteam cu gândul acasă. A trebuit să ridic mâna și să plec. Mama Geta și-a dorit să ajung până în finală. Mă vedeam în finală, dacă nu era situația nouă (…) Am slăbit 17 kilograme. Am avut 105 când am plecat”, a descris artistul.

Văzând că ”faimosul” nu mai revine acasă, Daniela Iliescu a recunoscut faptul că a început să se îngrijoreze.

”Eu am crezut că va dura până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am început să fiu mai afectată de ce se întâmplă. Multă lume mă întreba: când vine Culiță, o să fie lângă tine?(..) De foarte multe ori vorbdeam cu mama Geta. M-a văzut și ea că sunt afectată. Mi-a insuflat să fiu puternică”, a spus și iubita lui Culiță Sterp.

Cum a reacționat iubita lui Culiță Sterp când l-a revăzut

De asemenea, Daniela a mărturisit că nu-i mai venea să-i dea drumul din brațe iubitului ei, atunci când l-a văzut după cinci luni.

L-am îmbrățișat. Îmi venea să nu-i mai dau drumul. Eu tot îi spun de azi-noapte că-l văd ca-n liceu. Și-n liceu era tot așa slăbuț (…) Eu nu mă așteptam să renunțe. Am rămas mută! Eram acasă, toată lumea era șocată. Mi se pare schimbat. Am vorbit multe, e mai orientat spre familie”, a mai adăugat Daniela.

Mama Geta și-ar fi dorit ca ”faimosul” să câștige Survivor România

În momentul când a sosit pe Aeroportul Otopeni, mama Geta, soacra Danielei a spus că i-ar fi plăcut ca artistul să ajungă până în finală și să câștige.

Culiță Sterp a revenit acasă după 5 luni de Survivor. Cum a reacționat mama  lui atunci când l-a văzut | Stirescu.ro

„Mă bucur că a venit, dar mă bucuram și dacă mai stătea. Dacă aș fi avut oportunitatea să vorbesc cu el, i-aș fi zis să rămână. Copilul oricum se naște, iar el ar fi avut două trofee. În inima mea, eu am crezut 80% că poate fi câștigătorul acestui trofeu.L-a răpus dorul de Daniela, de noi. E mult 5 luni, dar cel mai tare a făcut multă foame. Noi îl așteptăm”, a transmis mama artistului care a rămas l-a încurajat să rămână în show-ul din Republica Dominicană

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: