Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, probleme de sănătate după ce a plecat de la Survivor România. Care este starea artistului

Culiță Sterp, probleme de sănătate după ce a plecat de la Survivor România. Care este starea artistului

Culiță Sterp este în drum către România, după ce a fost descalificat de la Survivor România 2021, la cerința lui. ”Faimosul” le-a dat un sfat fanilor și a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a ales pe parcursul competiției din Republica Dominicană.

Culiță Sterp, probleme de sănătate după ce a plecat de la Survivor România. Care este starea artistului

Culiță Sterp a mărturisit fanilor săi, pe rețelele de socializare, în timp ce se află în drum către România, din Dominicană, că are unele probleme de sănătate, destul de grave. Concret, artistul este accidentat la picior și are o fisură de menisc, dar se confruntă și cu un început de hernie de disc la spate.

”Faimosul” a mai precizat că Survivor România a fost cea mai semnificativă experiență din viața sa, drept urmare, a învățat multe lecții. I-a sfătuit pe fani să prețuiască tot ce au acasă și și-a cerut scuze pentru că nu a mai continuat competiția.

„După aproape jumate de an de stat în junglă , luptându-mă cu inamicii nr 1 (foamea si dorul de casă) , chiar daca am plecat cu o fisură de menisc la picior si un început de hernie de disc la spate de pe trasee și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele, și că am învățat multe aici! Când ești departe de tehnologie , de familie , de civilizatie, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pt ca ți se par normale! Prețuiți tot ce aveți acasă ! Familia , mâncarea , tot ce v-a dat Dumnezeu! Îmi cer scuze daca am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea dar după cum v-am mai spus , pt mine familia este cea mai importantă si după celelalte lucruri (banii, faima, cariera, etc)! Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă ! ❤️Astăzi e ultima mea zi aici , ne vedem acasă! Vă iubesc 😘”, a spus ”faimosul” pe rețelele de socializare, potrivit playtech.ro

Prima reacție a iubitei lui Culiță Sterp, după ce acesta părăsit Survivor România 2021

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, este însărcinată în aproape nouă luni. Data de 10 iunie este cea estimată de medic pentru nașterea băiețulului ei și a lui Culiță Sterp. Iată cum a reacționat viitoarea mămică, după ce Culiță Sterp s-a cerut să vină acasă. „Felicitări, campionul nostru! Abia aștept să te văd lângă familia ta”, este mesajul postat în Instastory, pe care Daniela Iliescu l-a distribuit cu urmăritorii ei.

 

culita sterp
Mesajul postat de Daniela Iliescu la Instastory[Sursa foto: Instagram]

În ediția de sâmbătă seară, Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseu și a rugat staff-ul emisiunii ”Survivor România 2021” să găsească o soluție pentru ca el să plece acasă. Ulterior, în consiliul de nominalizare, Daniel Pavel a anunțat o decizie a producției, în favoarea ”faimosului”.

„Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție. Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție. Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat Dan Pavel, în consiliul de nominalizare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: