Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, la un pas de eliminare. Ce le-a transmis artistul colegilor săi de la Survivor România

Culiță Sterp, la un pas de eliminare. Ce le-a transmis artistul colegilor săi de la Survivor România

Culiță Sterp, la un pas de eliminare

Culiță Sterp, la un pas de eliminare. Artistul a fost la un pas să plece din competiția Survivor România, după ce colegii săi de echipă l-au nominalizat sâmbătă, să plece acasă. Duminică, voturile publicului au decis ca faimosul Cucu să părăsească concursul.

Culiță Sterp, la un pas de eliminare. Ce le-a transmis artistul colegilor săi de la Survivor România

Culiță Sterp, la un pas de eliminare. Noi emoții au avut loc weekend-ul trecut la Survivor România. Faimoșii au pierdut jocul țși au fost nevoiți să propună un concurent spre eliminare. Așadar, Culiță Sterp a primit cinci voturi, fiind cel care a intrat în cursa de eliminare alături de Sebastian Chitoșcă. Faimoșii au pierdut ambele jocuri de imunitate ale săptămânii, iar echipa roșie a fost cea care a făcut ambele nominalizări.Fetele nu au putut fi nominalizate în ediția de 22 mai a Survivor România 2021.

După ce a aflat că a fost nominalizat de colegii săi să plece acasă, Culiță Sterp a spus câteva cuvinte la adresa acestora. „Da, domnul Dan! Mă așteptam (n.r.: să fiu nominalizat) și mă bucur, pentru că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine. Nu mai trebuie să spun, știe toată lumea situația mea. Îmi este foarte, foarte greu. Mai am câteva săptămâni și o să devin tată și eu încă sunt aici. Sper să empatizeze toată lumea cu mine,” a declarat manelistul. Cu toate astea, duminică seara, Cucu a fost cel care a părăsit competiția Survivor România, iar Culiță a rămas în continuare în concurs.

Scandal la consiliul de eliminare de la Survivor România

După ce Sebastian Chitoșca și Culiță Sterp au fost nominalizați de coechipierii săi, în cadrul celor două consilii de nominalizare, echipa roșie a avut parte de o nouă surpriză. Zannidache a fost votat, din nou, favoritul publicului, iar acesta l-a votat pe Cucu, iar în cele din urmă, acesta a ieșit din concurs.

Zanni a izbuncnit în plâns, după ce Cucu a fost nevoit să părăsească Survivor România. „Am palpitații de fiecare dată când se spune favoritul. Mulțumesc foarte mult celor de acasă care mă susțin, mulțumesc că mă urmăriți. Devine din ce în ce mai greu să votez pe cineva. Empatizez cu toată lumea. Fără oamenii de acasă nu ești ceea ce ești aici, puteam să fiu eliminat și eu. Mă simt vizat și eu, ca și colegii mei.(…)Votul meu merge la Cucu. Sper să nu se supere pe mine. Știu ce înseamnă să vrei să rămâi și să te dea cineva afară. Îmi pare foarte rău că-l votez pe el.”, a declarat Zanni la Survivor.

Cu lacrimi în ichi, solistul de la Noaptea Târziu și-a luat rămas bun de la colegii săi, îmbrățișându-i pe toți. Cel mai afectat a fost Culiță, care a fost dezamăgit de faptul că nu a fost el cel care a părăsit competiția, dorind foarte mult să fie aproape de iubita lui care mai are puțin și naște. Cântărețul i-a propus lui Cucu să facă schimb de locuri, dar regulamentul emisiunii nu permite acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: