Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu, atac dur la adresa lui Zannidache. Sportivul îl avertizează pe Alex Velea: „O să o pățească”

Cătălin Moroșanu, atac dur la adresa lui Zannidache. Sportivul îl avertizează pe Alex Velea: „O să o pățească”

GALERIE FOTO (2) Cătălin Moroșanu, atac dur la adresa lui Zannidache.

Cătălin Moroșanu, atac dur la adresa lui Zannidache. Deși au făcut parte din aceeași echipa la Survivor România, Cătălin Moroșanu i-a adus acuzații grave lui Zannidache. Deși a fost eliminat din competiție în urmă cu câteva săptămâni, sportivul a făcut declarații uluitoare despre protejatul lui Zannidache.

Cătălin Moroșanu, atac dur la adresa lui Zannidache. Sportivul îl avertizează pe Alex Velea: „O să o pățească”

Cătălin Moroșanu, atac dur la adresa lui Zannidache. De-a lungul competiției Survivor România au existat multe conflicte între concurenți. Printre ele se numără și cele între Elena și Zannidache, din echipa Faimoșilor. Concurenta l-a acuzat pe artist că i-a furat mâncarea, iar în primă instanță Zanni a negat, dar apoi și-a recunoscut fapta.

Cu toate astea, nu și-a cerut scuze pentru gestul său. Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor România, l-a acuzat pe protejatul lui Alex Velea, susținând că acesta a terorizat-o pe ELena Marin de-a lungul competiției. ”Acum a recunoscut că a furat de la Elena. Noi știam, știam că este el, deja, după atât timp petrecut împreună, știam imediat când cineva minte, când cineva face ceva urât. Dar acum, după 3, după 4 luni a recunoscut. Și, să fim serioși, scandalul de la asta a pornit, că Zanni a furat. Acum, cu seninătate, recunoaște că a furat de la Elena Marin, dar că a terorizat-o timp de 3, de 4 luni, nu și-a cerut scuze”, a spus Cătălin Moroșanu.

Zanni si Elena, conflict

Mai mult, sportivul i-a transmis un mesaj lui Alex Velea, avertizându-l în privința lui Zannidache.”Vreau să-i transmit si lui Alex Velea, că știu că-i face campanie de susținere. Copiii ăștia o sa crească mari, o sa facă dinți și o să te muște. O să o pățească. „Dacă te-ai născut la casa de copii nu înseamnă că poți să te porți într-un fel. Voi vedeți o realitate la TV, dar în camp s-au întâmplat mai multe”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor România

Celebrul sportiv a rezistat pe insula din Republica Dominicană timp de aproape trei luni. Acesta a concurat cu Starlin, dar, pe traseu a călcat greșit, motiv pentru care s-a accidentat la unul dintre genunchi și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

La scurt timp, prezentatorul Survivor România a anunțat în Consiliu că Moroșanu va părăsi competiția din motive medicale.“Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult”, a spus Cătălin Moroșanu, după ce a fost eliminat.

Kickboxerul a legat o prietenie strânsă cu Jador în competiția Survivor România, amândoi fiind eliminați din motive de sănătate. Recent, cei doi au scos piesă împreună, în colaboare cu Lino Golden: „Sunt o forță”. Melodia este un mix între manele și trap, iar în 4 ore a strâns aproape 500.000 de vizualizări. Pe lângă faptul că apare în videoclip, Cătălin Moroșanu are și o strofă în melodia cu Jador și fostul protejat al lui Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: