Redactia.ro
Home » Monden » Zanni a dezvăluit cel mai mare secret al lui! Faimosul a spus tot: ”Trebuie să-mi iau așchia de pe suflet”

Zanni a dezvăluit cel mai mare secret al lui! Faimosul a spus tot: ”Trebuie să-mi iau așchia de pe suflet”

Zanni a dezvăluit cel mai mare secret al lui! Faimosul a spus tot: ”Trebuie să-mi iau așchia de pe suflet”

Zanni a făcut dezvăluiri șocante la Survivor România! Faimosul a vrut să știe toată lumea și să-și ia o ”așchie de pe suflet”. Iată ce a mărturisit acesta!

Zanni a dezvăluit cel mai mare secret al lui

În cadrul consiliului de eliminare din această săptămân, Zanni a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Faimosul a decis să își ia o piatră de pe suflet și a recunoscut o greșeală pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp. După ce a spus tot, și-a cerut scuze Elenei Marin!

Seara trecută, Zanni a renunțat la orgoliu, a ieșit în față și a recunoscut o faptă pe care a făcut-o în urmă cu trei luni. Faimosul a spus că el este cel care i-a furat porția de mâncare Elenei Marin. La momentul respectiv, Zanni a negat că el este vinovatul, însă acum a recunoscut tot.

”Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și după mine era vina celui care a pus-o acolo. După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și fără să știe că eu am fost acela a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu. I s-a mai furat o dată porția și aici n-am fost eu, a căzut vina pe mine și a doua oară. Am simțit să mărturisesc treaba asta, mi-a fost rușine să recunosc pentru că am fost într-un conflict cu Elena. Dacă e ea de acord o să-i dau toată săptămâna asta porția mea de mâncare. Aș  vrea să-i întreb pe cei din jurul mei dacă știu ce înseamnă să fii asumat”, a mărturisit Zanni.

Cum a reacționat Elena Marin când a auzit acest lucru

Elena Marin a fost foarte surprinsă de mărturisirea lui Zanni. Faimoasa a declarat că apreciază mult gestul făcut de coechipierul ei, însă nu își dorește să mai aprind un conflict care s-a stins de mult.

”Apreciez mărturisirea pe care a făcut-o Zanni, nu vreau să deschid un subiect vechi, mi-ar fi plăcut să nu existe acest conflict între noi. Apreziez sinceritatea. Oamenii se pot schimba și dacă după trei luni a putut să facă această mărturisire, trecusem peste, apreciez că a făcut acest lucru. Îmi pare rău doar de conflict, că poate nu ar fi avut loc”, a spus Elena Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: