Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou i-a făcut Zanni Anei Porgras! I-a câștigat inima instant: ”Dacă sunteți săraci, nu veniți cu mâna-n c…”

Ce cadou i-a făcut Zanni Anei Porgras! I-a câștigat inima instant: ”Dacă sunteți săraci, nu veniți cu mâna-n c…”

Ce cadou i-a făcut Zanni Anei Porgras! I-a câștigat inima instant: ”Dacă sunteți săraci, nu veniți cu mâna-n c...”

Zanni și Ana Porgras au avut parte de o relația complicată de când s-au cunoscut, fiind în centrul atenției la Survivor România. Cu ce cadou i-a câștigat artistul inima gimnastei. 

Ce cadou i-a făcut Zanni Anei Porgras

Zanni și Ana Porgras au locuit împreună în apartamentul acesteia din Brasov câteva zile înainte de a pleca la Survivor. Cei doi au stat în perioada Crăciunului, iar Zanni a ținut să specifice că nu a venit cu mâna goală la bruneta pe care o cunoscuse cu doar câteva săptămâni înainte.

Artistul i-a adus un cadou Anei Porgras, atunci când a venit la ea, însă a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că nu prea a avut bani pentru unul scump. Profitând de faptul că era Crăciunul, Zanni s-a prezentat la ușa Anei Porgras cu un glob de pus în brad, de culoare roșie, cu brazi desenați pe el.

”Sunt zilele Crăciunului, în cazul în care vedeți aceste imagini prin februarie… Că prin februarie-martie o să punem acest videoclip, aflați că noi ne antrenăm și că este Crăciunul. Și globul pe care l-am adus eu în această casă este acesta! Nu m-am jucat. În cazul în care sunteți săraci și n-aveți cum să facei cadou cuiva, să nu veniți cu mâna-n c…, veniți frumos cu o beteală, cu un glob din ăsta furat din curte, din alt brad. Dar contează gestul! Foarte frumos gestul”, a glumit Zanni într-un vlog filmat la Brașov și postat abia acum pe canalul propriu de Youtube.

De asemenea, faimosul a recunoscut în filmare că a dormit câteva nopți la fosta campioană monidală la gimnastică, timp în care ”s-au antrenat pentru Survivor”.

”Acum este testul filmării. Vezi, din cauză că ești filmată, te grăbești și ratezi, îți zic eu! Ieri nimereai tot, acum ce faci? O să întrebe lumea acum: cum adică ieri? Voi de cât timp stați împreună? Ei, de câteva zile ne tot antrenăm… ne obosim!”, a mai spus Zanni, în timp ce Ana încerca să dea jos niște popice așezate pe mobila de living, cu o bilă.

Ce relație este între Zanni și Ana Porgras

Zanni a filmat mai multe vloguri acasă la Ana Porgras înainte de plecarea la Survivor, pe care le-a montat și le-a programat să apară pe contul lui de Youtube în perioada în care este plecat la Survivor. Zilele trecute a apărut al treilea filmuleț din serie, în care cei doi se antrenează în sufrageria fostei gimnaste.

Zanni și Ana Porgras nu și-au recunoscut în mod deschis relația la Survivor, în Republica Dominicană, deși cam toți concurenții, inclusiv Războinicii, știau că cei doi formează un cuplu. Mai mult, la eliminarea Anei, Zanni nu și-a mai putut controla lacrimile și a izbucnit în plâns.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: