Redactia.ro
Home » Monden » Legătura dintre Delia și Zanni. Internauții au observat imediat acest detaliu

Legătura dintre Delia și Zanni. Internauții au observat imediat acest detaliu

GALERIE FOTO (8) Legătura dintre Delia și Zanni

Legătura dintre Delia și Zanni. Lumea s-a obișnuit cu schimbările Deliei, dar câteodată vedeta își surprinde fanii cu plăcerile ei. Recent, jurata de iUmor și-a făcut o schimbare de look, iar internauții au făcut imediat o asociere între ea și Zanni de la Survivor România.

Legătura dintre Delia și Zanni. Internauții au observat imediat acest detaliu

Legătura dintre Delia și Zanni. În urmă cu câteva zile, Delia și-a schimbat look-ul,iar fanii au complimentat-o pentru alegerea făcută. Cu toate astea, unii au observat o asociere cu Zannidache de la Survivor România. Jurata de iUmor a decis să-și schimbe culoarea părului. Mai exact, artista s-a copsit în două culori. păstrându-și nuanța de blond pe jumătate de păr, iar cealalată jumătate a vopsit-o cu un șaten. Se știe deja că vedeta ține pasul cu trendul și adoptă cele mai îndrăznețe stiluri.

Extrem de încântată de rezultat, artista a postat pe rețelele de socializare imagini cu noul său look, iar susținătorii său au fost plăcut surprinși. Mai mult, unii dintre aceștia au asemănat-o cu Zanni, care are părul vopsit în două culori. „Ce tare, la fel ca Zannidache!”, „Zanni în varianta feminină.”, „Aștept să scoți o piesă cu Zanni, amândoi nebuni.”, „Geamaăna lui Zannidache”, „Ești sora lui Zanni.”, „Un fel de Zannidache.”, „Esști fan Zanni?”, acestea sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de fani la poza cu schimbarea de look a Deliei.

Zanni, poveste impresionantă de viață

Zannidache face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România, acesta devenind unul dintre cei mai susținuți concurenți din emisiune. În vârstă de 23 de ani, protejatul lui Alex Velea are o poveste de viață dramatică. Înainte să devină cunoscut, Zanni, pe numele său real Zannidache Hubert Edmond arăta foarte diferit. Ulterior a decis să-și facă câteva schimbări vizibile. S-a vopsit în două culori și și-a făcut 100 de tatuaje.

Pe când avea 17 ani, Zanni nu era vopsit sau tatuat, fiind aproape de nerecunoscut. Apoi s-a ras în cap, iar în prezent, telespectatorii îl admiră pe cel mai colorat concurent de la Survivor România. Tânărul a crescut la orfelinat, iar copilăria lui a fost marcată de lipsuri, îndurând foamea și chiar bătăi. „Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…)Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache. Acum, artistul a reușit să le câștuge simpatia telespectatorilor, acesta fiind extrem de agil pe traseu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: