Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, lacrimi de dor pentru familia lui, la Survivor România: ”Am visat că…”

Culiță Sterp, lacrimi de dor pentru familia lui, la Survivor România: ”Am visat că…”

Culiță Sterp

Momente dificile pentru Culiță Sterp, la Survivor România. ”Faimosul” a izbucnit în lacrimi. Dorul de casă și în special de iubita lui, Daniela, însărcinată, îl macină tot mai mult.

Culiță Sterp, lacrimi de dor pentru familia lui, la Survivor România: ”Am visat că…”

Culiță Sterp simte tot mai mult dorul de familia lui, pe măsură ce rămâne în continuare în competiția Survivor România. În ediția de duminică seară, Culiță a început să verse câteva lacrimi, amintindu-și de un vis în care Daniela, iubita lui, a venit în Republica Dominicană cu tot cu copil. Mai mult, acesta avea deja vârsta de șapte ani.

„Într-o noapte am visat că a născut Daniela și a venit cu copilul la Survivor că avea copilul șase, șapte ani”, a spus Culiță lăsând-o cu gura căscată pe Irisha. Irisha și Elena Marin au fost cele care l-au încurajat pe Culiță să depășească momentul.

„Din ce mi-au spus alții care au copii, cică nu se compară cu absolut nimic acest seniment”, a mai declarat Culiță Sterp, potrivit Fanatik.

”Faimoșii” au câștigat jocul de comunicare. Culiță Sterp a vorbit cu iubita lui

Jocul de comunicare a fost câștigat de ”Faimoși” duminică seară. Astfel, concurenții au luat legătura cu cei dragi din familia lor. Culiță a vorbit cu Daniela și așa și-a mai alinat dorul de casă, aflând și că sora lui, Ileana Sterp, a născut o fetiță.

”Am reusit sa vorbesc in sfarsit cu Daniela, pentru ca imi este foarte dor de ea! Si acest lucru m-a bucurat si in acelasi timp m-a si intristat oarecum pentru ca m-a facut sa-mi fie si mai dor de ea, dupa ce am vorbit acum! Mi-a spus ca am devenit unchi! Eu aici la Survivor am devenit unchi! Este ceva minunat! Si ca am o nepotica pe care o cheama Carla! Sa traiasca si sa fie sanatoasa! Este fetita surorii mele, Ileana! Abia astept sa ajung acasa sa o vad si s-o iau in brate!”, a spus Culita, extrem de emotionat.

Daniela Iliescu mai are șapte săptămâni de sarcină

Într-un interviu la Teo Show, mama lui Culiță Sterp a dezvăluit că Daniela ar putea naște dinainte ca artistul să se întoarcă de la Survivor România.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos (…) Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Mai are 7 săptămâni până se face termenul. Ei nu au crezut că va sta Culiță așa mult. El a mai plâns odată în curte foarte tare, când s-a căsătorit tânăr. Copiii au recitat o poezie și a plâns toată lumea din curte, în frunte cu el. Așa e el, mai emotiv”, a dezvăluit mama Geta.”a spus Mama Geta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: