Redactia.ro
Home » Monden » Cât ia Culiță Sterp pentru a cânta la nuntă după Survivor România? I-a crescut tariful

Cât ia Culiță Sterp pentru a cânta la nuntă după Survivor România? I-a crescut tariful

Cât ia Culiță Sterp pentru a cânta la nuntă după Survivor România? I-a crescut tariful

Culiță Sterp e unul dintre cei mai apreciați și iubiți cântăreți de muzică de petrecere, așa că, odată ieșit din competiția Survivor România, chemările la nunți și botezuri au apărut instant. Ceea ce trebuie să știe, însă, fanii e că tariful artistului a crescut odată cu participarea lui în competiția televizată.

Cât ia Culiță Sterp pentru a cânta la nuntă

A fost descalificat de la Survivor România, așa că este pregătit să-și reia activitățile obișnuite, mai ales că măsurile de restricție s-au relaxat acum și evenimentele sunt în toi. Popularitatea câștigată odată cu participarea lui în competiția sportivă l-a propulsat pe Culiță Sterp în topul celor mai ceruți artiști pentru evenimente precum nuntă, botez ori aniversări. Iar asta se traduce, evident, și printr-o creștere a tarifului său. Astfel, dacă până acum, Culiță percepea un tarif de 4.000 de euro pentru o cântare care dura toată noaptea, artistul și-a „revăzut” acum lista de prețuri.

Managerul artistului, Raul Zeța, a precizat în exclusivitate pentru Fanatik faptul că artistul și-a schimbat tariful pentru diverse evenimente. Potrivit declarației lui, Culiță cere acum 5.000 de euro pentru o nuntă, la care vine, desigur, acompaniat de formația lui. ”Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a spus managerul lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp, venituri substanțiale și din Youtube

Dată fiind popularitatea artistului, Culiță a avut de câștigat în această perioadă și de pe urma Youtube-ului. Videoclipurile sale au adunat milioane de vizualizări și multe dintre ele s-au regăsit în trending, ceea ce s-a tradus prin câștiguri substanțiale pentru artist. Potrivit unor statistici, contul lui Culiță de Youtube a ajuns la 1 milion de subscriberi și 425.900.093 de vizualizări. Câștigurile de pe urma acestui cont au fost evaluate între 38 și 606 dolari per zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: