Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume îi va pune Culiță Sterp fiului său. Dezvăluiri emoționante despre relația cu iubita sa, Daniela

Ce nume îi va pune Culiță Sterp fiului său. Dezvăluiri emoționante despre relația cu iubita sa, Daniela

Ce nume îi va pune Culiță Sterp fiului său.

Ce nume îi va pune Culiță Sterp fiului său. Fostul concurent de la Survivor România se simte extrem de bine lângă familia sa, mai ales că în câteva zile, iubita sa, Daniela, va aduce pe lume primul lor copil. Solistul a vorbit despre cum a fost întoarcerea acasă, dar și ce planuri are pe viitor, având în vedere că va deveni tătic în curând.

Ce nume îi va pune Culiță Sterp fiului său. Dezvăluiri emoționante despre relația cu iubita sa, Daniela

Ce nume îi va pune Culiță Sterp fiului său. Celebrul artist a fost primul concurent din istoria Survivor România care a cerut să fie descalificat. Culiță Sterp a făcut parte din echipa Faimoșilor aproape cinci luni, dar pentru că iubita sa urmează să aducă pe lume primul lor copil, artistul nu a vrut să piardă acest moment și s-a întors acasă.

Într-un interviu acordat publicației Click.ro, fostul concurent de la Survivor România a vorbit despre întoarcerea acasă dar și despre planurile pentru viitor. Culiță a declarat că i-a fost extrem de dor de iubita sa, dar și de familia care l-a așteptat cu sufletul la gură. „Am renunțat, așa e. Mă bucur din suflet că am ajuns și am avut ocazia să particip la Survivor România, însă familia este pe primul loc. Nu a putut să mă țină nimic acolo, dorul de casă mă trăgea înapoi. În ultimul timp nu mai puteam să mă concentrez atât de mult pe trasee. Eram acolo fizic, dar mintea îmi era acasă”, a declarat Culita.

Întrebat dacă s-au hotărât ce nume îi vor pune fiului lor, Culiță Sterp a declarat că au mai multe nume pe listă, dar nu s-au decis. „Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât”, a mai spus artistul.

Care a fost prima persoană cu care a vorbit când a ieșit din competiție

Culiță Sterp a dat dovadă de ambiție, putere și răbdare în timpul competiției Survivor România. Artistul a rezistat mai bine de patru luni pe insula dominicană, dar dorința de a-și strânge copilul în brațe l-a determinat să-și ceară descalificarea. Conform acestuia, după ce a părăsit competiția, prima persoană pe care a sunat-o a fost Daniela, iubita sa. „Pe Daniela, însă după ce am citit mai bine de o oră cele peste 1000 de mesaje pe care mi le trimisese de când am plecat. Când dorea să vorbească cu mine, să îmi spună gândurile, ce simte, îmi trimitea un mesaj, chiar dacă știa că nu am cum să le văd. Mi-a trimis și videclipuri cu evoluția sarcinii. Ca atare, prima oară am citit mesajele ei, care m-au emoționat și apoi ea a fost prima persoană pe care am sunat-o„, a mai spus acesta.

Pe viitor, Culiță Sterp își dorește să se mute în casa pe care a cumpărat-o în urmă cu câțiva ani. În ceea ce privește nunta cu Daniela, Culiță a spus că momentan nu s-au gândit la asta. Fiul celor doi este mult mai important decât căsătoria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: