Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp și iubita lui, Daniela, ultimele detalii despre copil: ”Încă nu ne-am gândit la un nume. Avem o listă”

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela, ultimele detalii despre copil: ”Încă nu ne-am gândit la un nume. Avem o listă”

Culiță Sterp si Daniela

Culiță Sterp și iubita lui,Daniela Iliescu, au avut prima apariție la TV, împreună, după ce artistul a revenit în țară, de la Survivor România. Viitorii părinți au oferit detalii despre bebelușul care va veni pe lume în scurt timp, dar și cum se simt acum, unul în compania celuilalt.

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela, ultimele detalii despre copil: ”Încă nu ne-am gândit la un nume. Avem o listă”

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, au vorbit la Teo Show despre cum au reacționat atunci când s-au revăzut după cinci luni. Cinci luni în care artistul a lipsit de lângă partenera sa, deoarece a fost plecat la Survivor România.

Culiță Sterp a mărturisit că nu credea că va sta atât de mult în competiția din Republica Dominicană. Ultima lună în care a mai stat în junglă a fost foarte grea pentru Culiță. O visa des pe iubita sa și a fost nevoit să-și ceară descalificarea.Totodată, dacă partenera sa nu era însărcinată, lui Culiță i-ar fi plăcut să ajungă până în finală. ”Faimosul” a dezvăluit și că a slăbit 17 kilograme, din 105 cât a avut.

Culiță Sterp, la un pas de eliminare

”Eu credeam că o să stau două-trei luni (…) În ultima lună o visam în fiecare noapte pe Daniela. Era foarte greu. Colegii vedeau că stăteam cu gândul acasă. A trebuit să ridic mâna și să plec. Mama Geta și-a dorit să ajung până în finală. Mă vedeam în finală, dacă nu era situația nouă (…) Am slăbit 17 kilograme. Am avut 105 când am plecat”, a descris artistul.

Daniela Iliescu nu s-a așteptat ca Survivor România să dureze atât de mult. Credea că totul va dura până la sfârșitul lunii mai. De asemenea, în ultima vreme, începea și ea să fie afectată de lipsa tatălui bebelușului. Dar, soacra ei, mama Geta, a ajutat-o să fie puternică.

Culiță Sterp

”Eu am crezut că va dura până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am început să fiu mai afectată de ce se întâmplă. Multă lume mă întreba: când vine Culiță, o să fie lângă tine?(..) De foarte multe ori vorbdeam cu mama Geta. M-a văzut și ea că sunt afectată. Mi-a insuflat să fiu puternică”, a spus și iubita lui Culiță Sterp.

Cum a reacționat Daniela când l-a revăzut pe Culiță Sterp

Aceasta a descris și momentul când l-a văzut după cinci luni. L-a îmbrățișat cu patos și nu-i mai venea să-i dea drumul. Mai mult, i se pare că ”faimosul” arată ca-n perioada liceului, datorită fizicului pe care-l are în prezent. Nu se aștepta nici ca iubitul ei să ceară staff-ului competiției să plece acasă. A avut un șoc atunci când a văzut ediția de joi seară.

”L-am îmbrățișat. Îmi venea să nu-i mai dau drumul. Eu tot îi spun de azi-noapte că-l văd ca-n liceu. Și-n liceu era tot așa slăbuț (…) Eu nu mă așteptam să renunțe. Am rămas mută! Eram acasă, toată lumea era șocată. Mi se pare schimbat. Am vorbit multe, e mai orientat spre familie”, a mai adăugat Daniela.

Daniela și Culiță, detalii despre numele bebelușului

Cei doi au o listă cu nume pentru fiului lor, dar nu s-au hotărât, deocamdată, asupra unui dintre ele.

”Avem o listă pentru bebe. Încă nu ne-am gândi la un nume exact. 10 iunie esta calculat”, au mai spus viitorii părinți.

Reamintim că artistul a revenit acasă, de la Survivor România, în aceste zile, după ce în ediția de joi seară a refuzat să mai intre pe traseu, cerându-și voie să plece acasă, pentru a fi lângă Daniela când ea va naște. Ulterior, producția Survivor România a hotărât descalificarea acestuia.

Deși e însărcinată în 8 luni, Daniela Iliescu îi surprinde pe Culiță Sterp cu o veste

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: