Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Monica Anghel despre Diana Șoșoacă. Dezvăluirile artistei ce ar putea surprinde multă lume

Ce părere are Monica Anghel despre Diana Șoșoacă. Dezvăluirile artistei ce ar putea surprinde multă lume

Ce părere are Monica Anghel despre Diana Șoșoacă

Ce părere are Monica Anghel despre Diana Șoșoacă. După ce a imitat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă în cadrul unei emisiuni, artista a făcut declarații uluitoare despre aceasta. Mai mult, vedeta a declarat că o cunoaște personal pe avocata intrată în politică.

Ce părere are Monica Anghel despre Diana Șoșoacă. Dezvăluirile artistei ce ar putea surprinde multă lume

Ce părere are Monica Anghel despre Diana Șoșoacă. Monica Anghel nu este numai o artistă desăvârșită, ci și o actriță excelentă. Blondina a reușit să o imite pe senatoarea Diana Șoșoacă în cadrul emisiunii ”Masca de aur”. Monica Anghel a reușit să o facă fără prea multă pregătire. „Pentru rolul Dianei Şoşoacă nu am avut nevoie de cine ştie ce pregătiri. Nu am simţit nevoia nici măcar să deschid televizorul, să mă uit la emisiuni dintr-acelea dedicate parlamentarilor, nici să mă uit mai multe zile la ştiri. De altfel, între noi fie vorba, nu mă mai uit la emisiunile informative!”, ne-a mărturisit Monica Anghel.

Recent, artista a făcut o declarație despre fosta senatoarea AUR. Aceasta a spus ce s-a întâmplat după ce a imitat-o pe Șoșoacă, precizând că o cunoaște personal pe avocată. Celebra artiștilor a spus că senatoarea pare o altă persoană în viața ei de zi cu zi, iar atunci când își intră în rolul de politician, aceasta se transformă. ”Pot spune că o cunosc pe Diana Şoşoacă. Şi o cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu acelaşi nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie. Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi!”, a mai spus Monica Anghel.

Ce s-a întâmplat după ce a imitat-o pe Diana Șoșoacă

Artista a dezvăluit că senatoarea a avut o reacție după ce a aflat că Monica a imitat-o. Conform acesteia, Diana Șoșoacă nu s-a supărat, ba din contră, s-a amuzat. ”Poate că alţii s-ar fi supărat. Dar ea nu a făcut-o! Dimpotrivă, s-a amuzat şi nu a întârziat să mă felicite pentru maniera în care am redat-o pe micile ecrane”, a spus Monica Anghel.

Diana Iovanovici Șoșoacă a câștigat notorietate politică de pe urma pandemiei de coronavirus și a măsurilor luate de autoritățile române în această perioadă. Diana Șoșoacă este avocată și provine dintr-o familie cu renume. Mama ei, Alice Florescu-Bleotu este un medic ginecolog foarte cunoscut, cu un doctorat în științe medicale la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Într-un interviu din 2017, Alice Florescu declara că fiica sa are curajul să spună lucrurilor pe nume. Diana este la a treia căsnicie și are un băiat în vârstă de 19 ani și o fată de 8 ani. Senatoarea a declarat că nu s-a înțeles cu foștii soți pentru că este insuportabilă și posesivă. Actualul soț este chimist și a lucrat la Combinatul Oltchim, din Râmnicu Vâlcea, timp de 18 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: