Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Gigi Becali despre Diana Șoșoacă! ”Ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e…femeie”

Ce spune Gigi Becali despre Diana Șoșoacă! ”Ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e…femeie”

Ce spune Gigi Becali despre Diana Șoșoacă! ”Ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e...femeie”

Chiar dacă susține că nu-l mai interesează politica, Gigi Becali a făcut declarații amuzante despre Diana Șoșoacă. Ce spune finanțatorul FCSB despre partidul AUR. 

Ce spune Gigi Becali despre Diana Șoșoacă

Chiar dacă a declarat în nenumărate rânduri că nu îl mai interesează politica și nici nu mai vrea să apară la televizor, Gigi Becali este foarte atent la ce se întâmplă în România. Astfel că, finanțatorul FCSB a vorbit și despre partidul AUR.

În declarațiile lui, Becali l-a lăudat pe George Simion şi a criticat-o pe Diana Şoşoacă, spunând că problema ei este că este ”femeie”.

”Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei? Dacă vreți, cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte. George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu”, a declarat Gigi Becali la România TV.

De asemenea, atunci când a venit vorba de senatoarea Diana Șoșoacă, Gigi Becali a avut un altfel de discurs.

”Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva. Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu! Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”, a mai spus Becali.

Gigi Becali îl apără pe Liviu Dragnea

Gigi Becali este un om de afaceri și politician român foarte cunoscut în țară, fiind o personalitate foarte controversată în showbiz. De curând, acesta a fost foarte intrigat de faptul că Liviu Dragnea, fostul șef PSD, nu a primit permisii în închisoare.

Gigi Becali a trecut la rândul său prin regimul închisorii românești și din acest motiv rezonează foarte bine cu liderul Partidului Social Democrat.

”De ce nu-i dați drumul lui Dragnea acasă? E stat criminal! Întrebați-l cât a putut să meargă acasă. Dragnea trebuie să vină acasă. Ce pericol e Dragnea? Conform legii, Dragnea trebuie să meargă acasă. La pușcărie trebuie să mergi să te educi, nu să faci pușcărie ca în timpul lui Stalin! Mi-a zis Cristi Borcea că și acum mai are coșmaruri din pușcărie. Eu, abia după un an am avut o zi liberă acasă. Trebuie să ai 30 de zile în regim deschis pe an. Nu uit mizeria asta”, a spus Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: