Redactia.ro
Home » Monden » Gestul lui Gigi Becali față de oamenii nevoiași înainte de Paști. A respectat tradiția și în acest an

Gestul lui Gigi Becali față de oamenii nevoiași înainte de Paști. A respectat tradiția și în acest an

GALERIE FOTO (5) Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni

Pentru Gigi Becali a devenit, deja, o tradiție să facă fapte bune față de oamenii nevoiași. Cunoscându-l pentru intenția sa de a împărți bani, mai mulți dintre aceștia s-au adunat în curtea reședinței sale de lux. 

Gestul lui Gigi Becali față de oamenii nevoiași înainte de Paști. A respectat tradiția și în acest an

Latifundiarul Gigi Becali nu se dă în lături de la a-i ajuta pe oamenii nevoiași, mai ales acum în Săptămâna Patimilor, de dinainte de Paști. Paparazzi Spynews l-au suprins zilele acestea pe milionar într-o ipostază care l-a consacrat de-a lungul timpului: în timp ce le împărțirea bani. Zeci de persoane s-au adunat în curtea Palatului poleit cu aur, din Pipera, unde acesta locuiește. Ba mai mult, unii nevoiași l-au oprit chiar și în trafic pentru a-i cere câteva bancnote.

Gigi Becali nu a împărțit bani de unul singur, ci a fost ajutat și de unul dintre agenții săi de pază. La un moment dat, unele bancnote ale patronului FCSB au fost luate de vânt, dar el părea că nu observă. Însă, cei nevoiași au profitat de ocazie și au luat bani și de pe jos. Nu se știe câți bani au primit fiecare. Dar, din imagini, reiese că oamenii par mulțumiți de cât au primit din partea lui Gigi Becali.

Gigi Becali plănuiește să se retragă în munți

Gigi Becali este cunoscut nu doar pentru bunăvoința sa de a împărți bani oamenilor săraci ci și pentru latura sa religioasă. A declarat la un moment dat că i-ar plăcea ca la bătrânețe să se retragă în munți, la un schit. Mai exact, la  Schitul Pătrunsa, din județul Vâlcea. Însă, soția și fetele sale nu sunt de acord cu gestul milionarului.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani ”, a spus Gigi Becali, în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: