Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată biserica lui Gigi Becali din Pipera. Mai vrea milionarul să se retragă în munți?

Cum arată biserica lui Gigi Becali din Pipera. Mai vrea milionarul să se retragă în munți?

Gigi Becali, regula in familie

Este bine cunoscută latura religioasă a lui Gigi Becali. Drept urmare, patronul FCSB a demarat, în urmă cu doi ani, construcția unei biserici în apropiere de vila sa, din Pipera. Deși nu a fost încă terminată, lucrările sunt, deja, avansate. Totodată, latifundiarul declara în urmă cu câțiva ani că i-ar plăcea să se retragă în munți, la un schit din județul Vâlcea. Acolo ar avea de gând să-și cumpere un teren și să crească oi. Însă, în ultima vreme, n-a mai apucat să viziteze locul.

Cum arată biserica lui Gigi Becali din Pipera. Mai vrea milionarul să se retragă în munți?

Anul acesta, Gigi Becali va împlini 63 de ani și visează ca biserica pe care o construiește din banii proprii, în apropiere de vila sa, din Pipera, să fie cât mai rapid gata. Lucrările la lăcașul sfânt au fost demarate în 2019, iar acum sunt destul de avansate. Nu se știe ce mai are, însă, de gând milionarul în privința retragerii la Schitul Pătrunsa, din județul Vâlcea. În urmă cu câțiva ani, spunea că ar vrea să se retragă aici la bătrânețe, să-și cumpere un teren și să crească oi, potrivit Click.ro.

Până la Schitul Pătrunsa din comuna Bărbătești, județul Vâlcea, nu se poate ajunge cu mașina, ci trebuie să mergi câțiva kilometri pe jos. Gigi Becali a descoperit schitul în anul 2018 și s-a împritenit cu starețul de aici. A mai revenit în 2019 și de atunci nu a mai pus piciorul în zonă. Absența îndelungată poate să aibă legătură cu pandemia sau cu faptul că Varsanufie Gherghel nu mai este stareţ la Pătrunsa. Gigi Becali a spriinit financiar schitul, dar și cu alimente și chiar și acum îi mai ajută pe localncii din comuna Bărbătești, atunci când i se cere ajutorul.

Foto: Gigi Becali și primarul comunei Bărbătești

”Au fost atunci câteva discuţii, în 2018 şi 2019, când domnul Becali a venit la Schitul Pătrunsa. A manifestat interes faţă de terenurile din zonă, spunea că îşi doreşte să se retragă de la Bucureşti la mănăstire, dar că ar avea nevoie şi de teren ca să crească oi. Teren am fi găsit aici. Era şi cred că încă este foarte bun prieten cu stareţul Varsanufie, cel care conducea Schitul Pătrunsa atunci. Acum a fost mutat de acolo. (…) Le-a adus călugărilor ajutoare, alimente, ceva utilaje, de toate, cam de 100.000 de euro din ce ştiu, foarte multe. Atunci le-a promis călugărilor că le va cumpăra o şenilată ca să aibă acces mai uşor spre schit. Este o zonă de munte mai greu accesibilă, se merge pe jos peste 3,5 km. Din 2019, domnul Becali nu a mai venit la Pătrunsa. A fost la Mănăstirea Frăsinei, unde s-a mutat stareţul Varsanufie. Ar fi fost un lucru extraordinar pentru întreaga zonă dacă domnul Becali s-ar fi retras aici, la Pătrunsa. M-aş fi bucurat enorm! L-am mai căutat de câteva ori, am trimis la clinica dumnealui o fată bolnavă de cancer, localnică din Bărbăteşti. Nu i-au luat absolut nici un leu, au îngrijit-o, încă trăieşte, chiar dacă nu s-a vindecat”, a spus primarul Constantin Banacu de la Bărbăteşti-Vâlcea, pentru Click.

Foto: Schitul Pătrunsa, sursa Click

Iar în ceea ce privește biserica din Pipera, aceasta are lucrări destul de avansate. Totul se construiește din fondurile proprii ale familiei Becali.

Sursa: Click

Finul lui Gigi Becali, Florentin Pandele, construiește și el o biserică

Și Florentin Pandele a demarat construcția unei biserici, în Volunari, acolo unde este primar. Doar că, spre deosebire de Gigi Becali, Florentin Pandele mai are de făcut mici retușuri.

Sursa: Click

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: