Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali, răspuns pentru Anamaria Prodan! “Să nu aud numele ei”

Gigi Becali, răspuns pentru Anamaria Prodan! “Să nu aud numele ei”

FCSB, CSA Steaua, proces am

În urmă cu două zile, agentul FIFA le-a spus jurnaliștilor să-l întrebe pe Gigi Becali: ”Ia vezi, întrebă-l. Mă iubește sau nu? Eu zic că da!”.

Omul de afaceri nu a rămas dator și i-a răspuns impresarului cu care se află într-un adevărat război de câteva zile, după realizarea transferului lui Dennis Man la Parma.

„Anamariei Prodan nu îi voi mai da nicio replică și nu mă interesează că m-a blocat pe telefon. Nu vreau să îmi mai pomeniți niciodată numele acestei femei dacă vreți să mai vorbiți cu mine. Să spună ce vrea de mine, că nu îi voi mai răspunde. Ajunge cu atâta circ. Ea comentează, eu comentez și unde ajungem?”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

După ce a fost sărită din schemă la transferul jucătorului său, Anamaria Prodan s-a enervate cumplit și a început un adevărat război cu latifundiarul. A anunțat deja că va merge în instanță pentru a-și căuta dreptatea. Vrea să-și recupereze prejudicial. Gigi Becali a vrut să-i ofere 100.000 de euro, din transfer, o sumă foarte mică având în valoare suma pe care au oferit-o italienii pentru Dennis Man, 13 milioane de euro.

Jurnaliștii din toată lumea urmăresc scandalul

De aproape două săptămâni, toată lumea comentează scandalul uriaș din fotbalul românesc. Jurnaliștii din mai multe țări au scris despre conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan.

”Ani la rând, cooperarea dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan a fost atât de bună, de parcă ar fi fost un cuplu! Becali se ‘folosea’ de Anamaria Prodan pentru vânzarea de fotbaliști. Ani la rând, cooperarea celor doi a fost atât de bună, de parcă ar fi fost un cuplu. Ani de zile, oamenii au șoptit că Becali era îndrăgostit de frumusețea și inteligența Anamariei Prodan, mai ales că și ea a acordat atenție relației lor profesionale”, au semnalat cei de la 24sports.com.

Dennis Man, jucătorul reprezentat de Prodan a ajuns în Italia, la Parma, săptămâna trecută. Cel care a realizat transferul a fost însă Giovanni Becali. 850.000 de euro ar fi comisionul încasat de impresar pentru că a intermediat transferul fotbalistului român.
Man avea contract cu Anamaria Prodan, din septembrie 2016. Atunci fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost transferat de la UTA Arad, la FCSB. Acesta nu este singurul jucător de la FCSB care are contract cu Anamaria Prodan. Iulian Cristea, Lucian Filip, Ionuț Panțîru, Darius Olaru, Gabriel Simion și Robert Ion colaborau tot cu sexy impresara, dar se pare Becali le-a cerut tuturor să-și schimbe impresarul.
Dennis Man a debutat deja pentru noua sa echipă. A jucat 10 minute, dar antrenorul italienilor nu a fost deocamdată impresionat de calitățile jucătorului care a costat 13 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: