Redactia.ro
Home » Sport » Dumitru Dragomir intervine în scandalul momentului! ”Nu i-a dat foc la călcâie!”

Dumitru Dragomir intervine în scandalul momentului! ”Nu i-a dat foc la călcâie!”

Dumitru Dragomir, scandal Prodan-Becali

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF încearcă să medieze scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali. Acesta are un sfat pentru omul de afaceri.

Dumitru Dragomir îi sfătuiește pe Gigi Becali să îngroape securea războiului și să facă pace cu agentul FIFA.

”Eu îi recomand domnului Gigi să facă de așa natură și să pună batista pe țambal, că cine știe ce mai spune ‘nebuna’. În ghilimele nebuna, rețineți. Amândoi s-au implicat (în transfer) dar mai mult Giovanni. Aaaa, se împacă ei. Gigi nu rezistă la scandaluri lungi iar asta e sămânță de scandal.”, a spus Dragomir, la Digi Sport.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că Giovanni Becali s-a implicat mai mult în transferul lui Dennis Man la Parma. Acesta a reușit să obțină o ofertă mai mare decât cea pe care o negociase Anamaria Prodan.

”Nu i-a dat foc la călcâie. Când i-o da foc la călcâie, e nasol! E Giovanni diplomat, e Gigi, care știe să facă bani, o liniștesc ei. Dar, pe bani te mai și cerți, mai ales când sunt bani mulți. Un transfer se face și cu relațiile impresarilor, nu numai cu valoarea jucătorului”, a mai declarat Dragomir.

Suma reală pentru care s-ar fi făcut transferul

La o săptămână de la transferul românului la Parma, italienii încă analizează mutarea. Încă din prima clipă, Becali a anunțat că va primi 13 milioane de euro pentru jucătorul său, chiar dacă inițial convenise cu italienii să primească 15 milioane de euro. Jurnaliștii de la Tuttomercatoweb au însă altă variantă. 12 milioane de euro, plus trei din bonusuri.

„Dennis Man e una dintre întăririle ofensive aduse de Parma în această perioadă de transferuri. Cu siguranță, o întărire ofensivă în care s-a investit. Românul a ajuns în Collecchio pentru 12 milioane plus 3 din bonusuri. O mutare pentru prezent și pentru viitor. Jucător de picior stâng, acesta preferă să joace în dreapta.
Înainte de a definitiva transferul și de a face investiția, managerii Parmei i-au cerut sfatul unui expert. Acesta este Adrian Mutu. Il Fenomeno nu a pierdut timpul și a aprobat imediat ideea. Câteva ore mai târziu, el (n.r. – Dennis Man) a semnat un contract cu Parma valabil până în 2025”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

”Suma este 13 milioane de euro, nu pot să vă spun mai mult. Ieri era vorba despre 15 milioane, iar acum e vorba de 13 milioane. Am scăzut eu două milioane. La ora asta, contractele sunt semnate, sunt oficiale.”, declara săptămâna trecută latifundiarul, pentru Digi Sport Special.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: