Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan, nou atac la Gigi Becali! ” Întreabă-l! Mă iubește sau nu?”

Anamaria Prodan, nou atac la Gigi Becali! ” Întreabă-l! Mă iubește sau nu?”

anamaria prodan, amantă, laurentiu reghecampf,

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a ajuns și în presa internațională. Scandalul este departe de a fi încheiat. În fiecare zi unul dintre cei doi mai face câte o declarație, iar spiritele se inflamează din nou.

Impresarul le-a spus jurnaliștilor să-i adreseze o întrebare lui Gigi Becali, după ce în prasa intrnațională au apărut articole despre relația lor profesională.

”Întreabă-l! Mă iubește sau nu? Eu zic că da”, a spus Anamaria Prodan la Digi Sport.

Jurnaliștii din prasa internațională care au preluat subiectul au explicat pe larg relația profesională pe care Anamaria Prodan a avut-o mereu cu Gigi Becali.

”Ani la rând, cooperarea dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan a fost atât de bună, de parcă ar fi fost un cuplu! Becali se ‘folosea’ de Anamaria Prodan pentru vânzarea de fotbaliști. Ani la rând, cooperarea celor doi a fost atât de bună, de parcă ar fi fost un cuplu. Ani de zile, oamenii au șoptit că Becali era îndrăgostit de frumusețea și inteligența Anamariei Prodan, mai ales că și ea a acordat atenție relației lor profesionale”, au semnalat cei de la 24sports.com.

Au rupt orice legătură

Deocamdată, agentul FIFA și latifundiarul au rupt orice legătură. Gigi Becali ar fi vrut să vorbească cu Anamaria Prodan pentru a încheia tot scandalul, dar aceasta i-a blocat numărul. Este clar că, soția lui Laurențiu Reghecampf nu va uita ușor cum a fost sărită din schemă la transferul lui Dennis Man (22 de ani), deși ea era cea care îl reprezenta. Acesta a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro, dar cel care a intermediat afacerea a fost Giovanni Becali. 850.000 de euro ar fi comisionul încasat de Giovanni Becali pentru că a intermediat transferul lui Dennis Man.
Fotbalistul semnase contractul cu Anamaria Prodan în septembrie 2016. Atunci fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost transferat de la UTA Arad, la FCSB. Acesta nu este singurul jucător de la FCSB care are contract cu Anamaria Prodan. Iulian Cristea, Lucian Filip, Ionuț Panțîru, Darius Olaru, Gabriel Simion și Robert Ion colaborau tot cu sexy impresara, dar se pare Becali le-a cerut tuturor să-și schimbe impresarul.

„Jucătorii sunt profesioniști, răspund foarte bine la antrenamente și meciuri, nu e nicio problemă (n.r – referitor la scandalul Prodan – Becali). Nu cunosc prea multe detalii. A fost un întreg scandal iscat, dar noi nu avem nicio legătură cu aceste lucruri. Sunt jucători profesioniști, ei trebuie să-și facă treaba la club unde au contract. Restul discuțiilor nu trebuie să-i afecteze. Nu mi-au dat niciun moment senzația că sunt afectați”, a spus antrenorul Toni Petrea, după ce FCSB a câștigat cu 1-0, meciul cu Dinamo.

Dennis Man a debutat pentru noua sa echipă în week-end. A jucat în ultimele 10 minute ale meciului Napoli – Parma, scor 2 la 0, dar antrenorul italienilor nu a fost foarte încântat.

“Eu am dorit jucători deja pregătiți să intre. Eu am spus pe cine vreau, dar nu întotdeauna sunt ascultate doleanțele antrenorului. Am un singur atacant, pe Cornelius, de aceea nu reușim să înscriem goluri”, a spus Roberto D’Aversa