Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali ar fi vrut să-și ceară scuze, dar Anamaria Prodan i-a blocat numărul

Gigi Becali ar fi vrut să-și ceară scuze, dar Anamaria Prodan i-a blocat numărul

gigi becali, anamaria prodan, anamaria prodan cearta becali

Scandalul fără precedent dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan a atins cote maxime. Patronul FCSB a făcut tot felul de dezvăluiri, iar în final impresara l-a amenințat cu bătaia. Becali ar fi vrut să îndrepte lucrurile și a încercat să vorbească cu Anamaria Prodan, dar nu a reușit.

Probabil că nimeni nu s-ar fi așteptat ca scandalul să ajungă într-un asemenea punct. După o serie de replici dure s-a ajuns la tot felul de dezvăluiri și jigniri. Latifundiarul a amintit unele episoade petrecute în trecut. Acesta a susținut că Anamaria Prodan punea presiune pe fotbaliști prin intermediul soțiilor acestora.

„Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor.”, a afirmat Becali.

Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut declarațiile și l-a amenințat pe Becali cu bătaia.

„La banii pe care îi am îmi permit să îi dau două palme în cap și un șut în fund pe unde îl văd și să plătesc amendă de fiecare dată pentru tulburarea liniștii publice. Poate îi mai mișc puțin creierul și îi începe activitatea cerebrală. Să nu mă facă să sar la bătaie și să îl arunc de la lojă, pe stadion, în direct, pe teren, ca să vadă cam ce înseamnă Anamaria Prodan și ce înseamnă să nu îți ții gura când vorbești cu ea.”, a spus Anamaria Prodan, pentru ProSport.

Becali a vrut să-și ceară scuze

După ce a mai analizat puțin situația în care s-a ajuns, omul de afaceri ar fi dorit să-și ceară scuze și să pună capăt conflictului. Nu a reușit, pentru că Prodan i-a blocat numărul de telefon.

„Toți prietenii noștri comuni sunt șocați că s-a ajuns aici. Gigi Becali știe și îi pare foarte rău. Cunoscându-mă a știut unde să mă atace, iar mesajul scris de el pentru mine a adus ceea ce vedeți voi astăzi. El trebuia să se gândească la acel lucru pe care mi l-a spus mie, pentru care mi-a cerut scuze, dar e tardiv. Acum pot să zic și eu că îmi pare rău că i-am zis că e mic de înălțime. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața. A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare. Știe că în momentul în care cineva a îndrăznit să spună ceva de mine sau familia mea a plătit cu reputația. Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e. Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs…
I-a luat Dumnezeu mințile, l-a pus diavolul să vorbească. Greșeala majoră a lui Gigi Becali a fost când m-a acuzat de ceva. Este o chestie personală, iar el o știe foarte bine.
Acum îi pare rău, a încercat să îmi dea mesaj dar e blocat pe telefonul meu, nu mai poate lua legătura cu nimeni din familia mea. A încercat să îl sune și pe Laurențiu, foarte târziu. Probabil în ani dacă o să ne lovim unul de celălalt chiar aș accepta scuzele lui. Că eu sunt vulcanică e un lucru știut.
Împăcare? S-a împăcat și cu MM Stoica, cu absolut toată lumea. Problema nu e asta, ci faptul că pentru bani un om a stricat o prietenie. Lucru de neînțeles pentru că eu nu aveam nevoie de vreun ban de la el. Nu i-am cerut vreodată un leu.”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Tot scandalul a pornit de la transferul lui Dennis Man la Parma. Becali nu a fost mulțumit de oferta adusă de Anamaria Prodan, așa că a cerut ajutorul vărului său Giovanni Becali, care a intermediate totul. Latifundiarul a discutat cu patronul italienilor și ar fi obținut o sumă mai mare. Astfel, Anamaria Prodan, deși era impresarul jucătorului a fost sărită din schemă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: