Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan a decis! Își caută dreptatea în instanță în scandalul Dennis Man

Anamaria Prodan a decis! Își caută dreptatea în instanță în scandalul Dennis Man

anamaria prodan, anamaria prodan imagine din dormitor, laurentiu reghecampf,

Impresarul nu se lasă cu una cu două în scandalul provocat de transferul lui Dennis Man la Parma. După ce a fost sărită din schemă de Gigi Becali, care a colaborat cu Giovanni Becali pentru plecarea jucătorului în Italia, Anamaria Prodan merge în instanță.

Anamaria Prodan are de gând să îl dea în judecată pe Dennis Man pentru că a colaborat cu Giovanni Becali. Impresara susține că fotbalistul ei a fost obligat să semneze un mandat de o zi, fapt care a dus la încălcarea contractului pe care ea îl are cu Dennis Man.
Anamaria Prodan a găsit inițial oferta pentru fostul jucător al celor de la FCSB, dar se pare era mai mică decât ceea ce a obținut până la urmă Gigi Becali.

„Eu i-am promis lui Gigi că nu o să spun absolut nimic. Domne, ok, spune că ți-a făcut transferul Giovanni dacă așa vrei, e ok, nu am niciun fel de problemă. «Ok, spun». «Bun, spune așa, dar vezi să nu te apuci că eu nu am lucrat, că eu nu am făcut». «Nu, tată, spunem că am lucrat toți trei». S-a dus la televizor, a spus aiureli, că totul e făcut de la A la Z de Giovanni Becali. Am vorbit după, i-am zis «Patroane, vezi că nu e bine». «Tată, am vorbit cu Giovanni, hai să facem așa: îți dă și el bani». I-am zis să ia Giovanni banii de la Parma, iar eu să resemnez pe cinci ani cu jucătorul că am timp să câștig cu el. Așa a rămas. Mă sună iar: «Mă, tată, hai totuși să iei suta de mii și să îi dai lui Giovanni jucătorul».
Îi trimit mesajul meu de la Dennis, în care îmi spune el că nu vrea să semneze cu ei. L-au obligat să semneze o hârtie de o zi, adică practic Dennis a încălcat contractul cu mine, trebuie să plătească penalizările, care sunt mari. În oglindă sunt: eu îl încalc, plătesc aceeași sumă pe care dacă el îl încalcă, plătește.
Eu nu sunt agent afiliat FRF, eu sunt agent afiliat Federației din Dubai, iar contractul meu cu Dennis Man produce efecte fără dar și poate, iar eu cu Dennis Man mă voi judeca în civil. Mă voi adresa instanțelor din România și Dennis știe lucrul ăsta.
Noi doi avem un contract și am terminat bâlciul. Tu ți-ai asumat asta, eu mi-am asumat asta. Tu dacă ai văzut că eu am lucrat pentru tine și dacă am dat un telefon pentru tine înseamnă că eu am lucrat pentru tine. Atâta timp cât noi avem toate conversațiile de cinci ani… păi, de cinci ani mă recunoști și nu mă mai recunoști acum pe final? Cum vine asta?”, a spus Anamaria Prodan, pentru GSP.

Anamaria Prodan nu este agent afiliat Federației Române de Fotbal, astfel că poate merge în instanța civilă, totuși potrivit regulamentului ar trebui să se adreseze întâi instanțelor sportive.

Dennis Man a debutat la Parma

Dennis Man și-a făcut debutul în Serie A. A jucat în ultimele 10 minute ale meciului Napoli – Parma, scor 2 la 0. Românul adus cu 13 milioane de euro a fost lăudat de presa din Italia și de fani, dar antrenorul echipei nu este la fel de încântat.

“Eu am dorit jucători deja pregătiți să intre. Eu am spus pe cine vreau, dar nu întotdeauna sunt ascultate doleanțele antrenorului. Am un singur atacant, pe Cornelius, de aceea nu reușim să înscriem goluri”, a spus Roberto D’Aversa, tehnicianul italienilor după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: