Redactia.ro
Home » Monden » Ce condiție le-a pus Gigi Becali fiicelor sale? Trebuie să facă asta în fiecare duminică

Ce condiție le-a pus Gigi Becali fiicelor sale? Trebuie să facă asta în fiecare duminică

GALERIE FOTO (6) gigi becali, gigi becali clinică

Ce condiție le-a pus Gigi Becali fiicelor sale? Gigi Becali se poate declara un bărbat împlinit. Pe lângă afacerile de succes pe care le deține, latifundiarul din Pipera are trei fiice absolut minunate. Gigi Becali este căsătorit cu Luminița din 1996, iar cea mai mare bucurie a lor sunt cele trei comori pe care le au. Ce condiție le-a pus milionarul celor trei fete ale sale?

Ce condiție le-a pus Gigi Becali fiicelor sale? Trebuie să facă asta în fiecare duminică

Ce condiție le-a pus Gigi Becali fiicelor sale? Gigi Becalie este unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, fiind finanțatorul echipei de fotbal FCSB. Latifundiarul are succes în afaceri, dar cel mai important lucru din viața sa este familia. Gigi Becali s-a căsătorit cu Luminița în 1994, care i-a dăruit trei comori. Afaceristul are trei fiice absolut minunate, iar anul trecut, cea mai mare dintre ele, Teodora, 26 de ani l-a făcut bunic. Fondatorul FCSB mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Alexandra și pe Cristina, în vârstă de 20 de ani. Dintre acestea, Cristinei nu-i place să se expună sau să fie surprinsă de presă. Așadar, la vârsta de 63 de ani, Gigi Becali se poate mândri cu cele trei comori din viața lui. Anul trecut, Teodora, fiica cea mare a afaceristului a adus pe lume o fetiță, iar afaceristul este în culmea fericirii. „Seamănă cu mine. De la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus emoționat Gigi Becali.

Într-un interviu oferit pentru Antena 3, Gigi Becali a vorbit despre cele trei fiice ale sale, menționând că le-a pus o singură condiție, în rest au voie să facă ce vor. Becali a declarat că le-a impus fetelor sale să meargă în fiecare duminică la biserică pentru a se ruga pentru ele și toată familia.”Le-am lăsat libere, toate poftele le fac. Numai atât le-am cerut, o singura pofta am: duminica la biserica. Altceva nu vreau, o altă poftă nu am eu!Educație nu sunt eu capabil să dau, mai bine știe Hristos de o mie de ori să le educe. Până acum sunt mulțumit că le-a educat bine”, declara Gigi Becali in urma cu ceva timp.

@mirellacamelia

#viral #foryou #tiktok #fy #❤️❤️

♬ sunet original – Mirella Camelia

Gigi Becali este mândru de fiicel sale

Dintre toate fiicele latifundiarului, Alexandrei îi place cel mai mult să iasă în evidență. Aceasta este pasionată de modă, și se îmbracă de fiecare dată în trend și conduce un bolid de 200 mii de euri. Chiar și pe rețelele de socializare, Alexandra urmărește multe case de modă și branduri de firmă. La nunta surorii sale, blondina a impresionat pe toată lumea cu o rochie spectaculoase, cu motive tradiționale machidonești.

Deși Becali s-a declarat de-a lungul timpului împotriva fotbalului feminin, fiica sa cea mică Cristina, juca fotbal în echiap sa de Școală Americană din Capitală. Aceasta preferă să joace fotbal din poziția de portar. După ce a împlinit 18 ani, tatăl său i-a cerut să meargă să se distreze alături de surorile sale, în timp ce tatăl său a preferat să meargă la biserică. „Fata mea a făcut 18 ani. Și mi-a cerut să meargă undeva să se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus soția și fetele mele. Le-am zis «Distrați-vă și cheltuiți cât vreți». Pe mine mă interesează doar Biserica. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”, a spus Becali după ce fiica sa mai mica a devenit majora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: