Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali îl apără pe Liviu Dragnea: „Dragnea trebuie să meargă acasă”

Gigi Becali îl apără pe Liviu Dragnea: „Dragnea trebuie să meargă acasă”

Gigi Becali îl apără pe Liviu Dragnea: "Ce pericol e?”

Gigi Becali a făcut o criză de nervi în contextul în care Liviu Dragnea, fostul lider PSD, nu ar fi primit permisii în închisoare.

Gigi Becali îl apără pe Liviu Dragnea

Gigi Becali este un om de afaceri și politician român foarte cunoscut în țară, fiind o personalitate foarte controversată în showbiz. De curând, acesta a fost foarte intrigat de faptul că Liviu Dragnea, fostul șef PSD, nu a primit permisii în închisoare.

Gigi Becali a trecut la rândul său prin regimul închisorii românești și din acest motiv rezonează foarte bine cu liderul Partidului Social Democrat.

”De ce nu-i dați drumul lui Dragnea acasă? E stat criminal! Întrebați-l cât a putut să meargă acasă. Dragnea trebuie să vină acasă. Ce pericol e Dragnea? Conform legii, Dragnea trebuie să meargă acasă. La pușcărie trebuie să mergi să te educi, nu să faci pușcărie ca în timpul lui Stalin! Mi-a zis Cristi Borcea că și acum mai are coșmaruri din pușcărie. Eu, abia după un an am avut o zi liberă acasă. Trebuie să ai 30 de zile în regim deschis pe an. Nu uit mizeria asta”, a spus Gigi Becali.

Liviu Dragnea este închis la Penitenciarul Rahova

Pe data de 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Fostul lider PSD este închis la penitenciarul Rahova, unde își ispășește pedeapsa.

Dragnea a lucrat în atelierul închisorii, tocmai pentru ca pedeapsa să îi fie micşorată şi chiar a fost la un pas să rămână fără un deget, după ce s-a rănit în timp ce tăia cu flexul. Lucrurile s-au schimbat în momentul în care Liviu Dragnea a acordat un interviu fostei sale consiliere, iar imaginile au fost publicate de toate televiziunile. Atunci, conducerea penitenciarului a explicat că nu a aprobat interviul, astfel că dreptul la muncă a lui Dragnea a fost revocat, la fel ca şi dreptul la pachet pentru mai multe luni.

Mai mult, fostul preşedinte PSD nu a mai avut voie să iasă din celulă decât o oră pe zi. În consecinţă, Dragnea a acţionat în instanţă penitenciarul, a câştigat, însă tot nu s-a întors la muncă. De asemenea, prin intermediul avocaţilor, Dragnea a cerut eliberarea condiţionată în mai multe rânduri, însă, de fiecare dată, cererea sa a fost respinsă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini