Redactia.ro
Home » Monden » Ce a impus Gigi Becali soției și fiicelor lui: ”Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”

Ce a impus Gigi Becali soției și fiicelor lui: ”Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”

Gigi Becali, regula in familie

Regulile sunt sfinte în familia lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera le-a impus o condiție soției și fiicelor sale, atunci când sunt la masă. În caz contrar, milionarul se înfurie foarte tare.

Ce a impus Gigi Becali soției și fiicelor lui: ”Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”

Gigi Becali a dezvăluit, de curând, cum decurg lucrurile în familia lui. Lafitundiarul a precizat că atunci când ia masa cu soția și fiicele lui trebuie să se țină cont de o regulă. Mai exact, milionarul este deranjat de televizor atunci când mănâncă și simte nevoie de liniște. Astfel, a cerut ca televizorul să fie închis în timpl mesei, în caz contrar, se ridică și pleacă.

„La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație ”, a spus Gigi Becali la Prosport.

FOTO Cealaltă față a lui Gigi Becali » Patronul FCSB și-a actualizat fotografia de profil pe WhatsApp

Gigi Becali vrea să se retragă în munți

Într-un interviu mai vechi, Gigi Becali a mărturisit că peste ani i-ar plăcea să se retragă în munți, la o mănăstire. Însă, soția și fiicele sale nu sunt de acord.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani ”, a spus Gigi Becali.

Mai exact, Gigi Becali plănuiește ca să se retragă la Schitul Pătrunsa, din județul Vâlcea. A fost fascinat de frumusețea locului atunci când l-a vizitat pentru primaa oară, în 2018. Însă, din 2019, nu a mai trecut pe acolo, posibil din cauza pandemiei care a năvălit în țara noastră în februarie 2020.

Decizie uluitoare luată de Gigi Becali. La ce mănăstire vrea să se retragă - IMPACT

”Au fost atunci câteva discuţii, în 2018 şi 2019, când domnul Becali a venit la Schitul Pătrunsa. A manifestat interes faţă de terenurile din zonă, spunea că îşi doreşte să se retragă de la Bucureşti la mănăstire, dar că ar avea nevoie şi de teren ca să crească oi. Teren am fi găsit aici. Era şi cred că încă este foarte bun prieten cu stareţul Varsanufie, cel care conducea Schitul Pătrunsa atunci. Acum a fost mutat de acolo. (…) Le-a adus călugărilor ajutoare, alimente, ceva utilaje, de toate, cam de 100.000 de euro din ce ştiu, foarte multe. Atunci le-a promis călugărilor că le va cumpăra o şenilată ca să aibă acces mai uşor spre schit. Este o zonă de munte mai greu accesibilă, se merge pe jos peste 3,5 km. Din 2019, domnul Becali nu a mai venit la Pătrunsa. A fost la Mănăstirea Frăsinei, unde s-a mutat stareţul Varsanufie. Ar fi fost un lucru extraordinar pentru întreaga zonă dacă domnul Becali s-ar fi retras aici, la Pătrunsa. M-aş fi bucurat enorm! L-am mai căutat de câteva ori, am trimis la clinica dumnealui o fată bolnavă de cancer, localnică din Bărbăteşti. Nu i-au luat absolut nici un leu, au îngrijit-o, încă trăieşte, chiar dacă nu s-a vindecat”, a spus primarul Constantin Banacu de la Bărbăteşti-Vâlcea, pentru Click.