Redactia.ro
Home » Homepage » Ce pedeapsă riscă tânărul care s-a filmat agăţat de tamponul garniturii de metrou în mers

Ce pedeapsă riscă tânărul care s-a filmat agăţat de tamponul garniturii de metrou în mers

Un tânăr teribilist din Bucureşti s-a filmat cum călătorește agățat de tamponul garniturii de metrou in mers. Preț de mai multe stații, individul se distrează copios și bea, la un pas de moarte.

Acum, bărbatul este căutat de Poliţie.

Avea şi o sticlă de alcool în mână

La mai bine de 70 de kilometri pe oră, urcat pe tamponul din spatele metroului, bărbatul face turul stațiilor de pe magistrala Pipera-Berceni. În mâna stângă ține o sticlă de băutură, iar cu dreapta – filmează isprava.

Omul şi-a ţinut echilibrul fără mâini, doar cu ajutorul picioarelor. Întreaga linie este electriicată, încărcată cu peste 700 de volţi, deci o mișcare greșită l-ar putea ucide pe loc. Deși călătoria a durat preț de câteva stații, paznicii nu au reușit să-l observe.

Paznicii nici nu l-au observat

Deşi călătoria a durat mai multe staţii, paznicii nu l-au observat.

Polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliție pentru Transportul Public – Serviciul de Poliție Metrou au demarat verificări, în vederea identificării și depistării persoanei în cauză, precum și a stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Bărbatul riscă să fie amendat cu până la 200 de lei pentru că nu a respectat legislația privind călătoria cu metroul. Polițiștii pot să decidă să îl amendeze și pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public.

Administratoii Metrorex s-au convins şi ei că nu este doar un zvon. Au văzut astăzi imaginile. Chiar protagonistul le-a făcut publice pentru a se lăuda. Apoi le-a șters rapid.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: