Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica sa, Violeta. Suma e infimă în comparație cu veniturile sale

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica sa, Violeta. Suma e infimă în comparație cu veniturile sale

GALERIE FOTO (4) Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica sa, Violeta.

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica sa, Violeta. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, iar în urmă cu câțiva ani forma unul dintre cele mai îndrăgite cupluri alături de Andreea Marin. Cei doi au împreună o fetiță minunată, iar Violeta a rămas alături de mama sa când părinții săi au decis să divorțeze. Ce pensie alimentară plătește lunar artistul pentru fiica lui cu prezentatoarea tv?

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica sa, Violeta. Suma e infimă în comparație cu veniturile sale

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica sa, Violeta. Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu Andreea Marin, iar împreună au o fiică minunată, Violeta. În prezent, tânăra are 13 ani și seamănă izbitor cu fratele său mai mare, Radu Ștefan. După ce părinții săi au ales să meargă pe drumuri separare, Violeta a rămas alături de maam sa. Cu toate astea, artistul are o relație apropiată cu Violeta, deși mai are doi copii cu două femei diferite. Acum s-a aflat ce pensie alimentară plătește lunar Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta.

Înainte de a se căsători cu Andreea Marin, artistul a avut o relație cu Camelia Constantinescu, împreună cu care are un fiu, Radu Ștefan, de 18 ani. Până să împlinească vârsta majoratului, cântărețul îi oferea fiului său o pensie alimentară lunară de 1.500 de euro pe lună. Potrivit legii, Violeta ar pirmi o sumă similară lunar drept pensie alimentară, respectiv 1.500 de euro. Pensia alimentară poate fi primit de către un copil, după ce un părinte este decăzut din drepturile părintești, această calculându-se în funcție de numărul de copii pentru care se plătește pensia, dar și în funcție de veniturile nete ale persoanei în cauză. De asemenea, acesta nu includ orele suplimentare, indemnizațiile de deplasare, de concediere, de transfer și salarii compensatorii.

Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu fiica sa, Violeta

Ștefan Bănică Jr. are trei copii minunați cu trei femei diferite. Artistul are un băiat cu Camelia Constantinescu, o fiică cu Andreea Marin, și un băiat de doi ani cu actuala soție, Lavinia Pârva. Artistul se poate declara un bărbat norocos, iar indiferent de timpul limitat pe care îl are, Ștefan reușește să petreacă timp cu copiii săi.

Ștefan a vorbit într-un interviu, despre relația pe care o are cu fiica sa. Artistul a declarat că Violeta merge la el acasă permanent și are o relație apropiată cu ea. „Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun. Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent. Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a declarat Ștefan Bănică, într-o emisiune tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: