Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie are Serghei Mizil: „Am avut contract de muncă toată viața mea”

Ce pensie are Serghei Mizil: „Am avut contract de muncă toată viața mea”

Ce pensie are Serghei Mizil

Ce pensie are Serghei Mizil. În vârstă de 68 de ani, Serghei Mizil este un personaj controversat în showbiz-ul românesc. Acesta a dat mereu impresia că nu i-a plăcut niciodată munca. Dar, spre surprinderea multora, afaceristul a declarat că a avut contracte de muncă întotdeauna. Ce pensie primește Serghei Mizil?

Ce pensie are Serghei Mizil: „Am avut contract de muncă toată viața mea”

Celebrul afacerist a vorbit în podcastul tău „Pe bune. Podcast cu Serghei Mizil”, despre pensia pe care o primește lunar de la stat. Pe canalul său de Youtube, Serghei Mizil a dezvăluit într-o discuție cu un invitat, ce pensie primește lunar de la stat. Conform acestuia, are o pensie lunară de 1.200 de lei, iar medicamentele pe care le ia costă 2.000 de lei. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a spus Serghei Mizil.

Ulterior, interlocutorul i-a spus că trebuie să aplice pentru vouchere, în caz contrat le va pierde. Dar, Serghei Mizil a lăsat impresia că nu este interesat de acest lucru. O bună parte din tinerețe, Serghei s-a ocupat cu bișnita, un fel de comerț din ziua de azi. Acesta merge în străinătate de unde aducea mărfuri pe care le vindea ca pâinea caldă în țară. Aducea blugi, aparate, parfumuri, lucruri care nu erau disponibile pe piața din România. Între timp a devenit un afacerist, iar acum se ocupă de investiții imobiliare și are un restaurant în Capitală. „Pe mine şi pe alţi amici, ne lăsau să ieşim din ţară. La fiecare ieşire aduceam şi vindeam 20 de aparate video, 300 de casete, 400 de geci de blugi, blugi. Mă lăsau să ies de vreo două ori pe an şi nu aveam probleme la vamă. Doar din imprimări de casete puteam să scot cam la o lună jumate 80.000 de lei, echivalentul unei Dacii. Practic nu aveam probleme cu banii”, spunea Serghei Mizil.

Serghei Mizil, mesaj surprinzător de la un internaut

O persoană care îi urmărea LIVE pe canalul său de Youtube, l-a întrebat pe Serghei Mizil cum de are pensie dacă el nu a lucrat niciodată la stat. Surprins de întrebarea acestuia, Serghei Mizil i-a oferit un răspuns neașteptat. „Băi, nea întrebătorule, să-ți explic… La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a răspuns Serghei Mizil.

Serghei Niculescu Mizil este fiul fostului demnitar comunist, Paul Niculescu Mizil, care a ocupat funcțiile de ministru al educației și de ministru al Finanțelor. Serghei a făcut parte dintr-o gașcă celebră a copiilor de demnitari comuniști din care făceau parte și Nicușor Ceaușescu, fiul cel mic al fostului președinte al României. Cei doi erau prieteni foarte buni, iar Nicușor Ceaușescu a avut o relație amoroasă cu sora afaceristului, Donca Mizil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: