Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie ia Gigi Becali de la statul român? Milionarul încasează bani frumoși pentru perioada petrecută în Parlamentul European

Ce pensie ia Gigi Becali de la statul român? Milionarul încasează bani frumoși pentru perioada petrecută în Parlamentul European

Ce pensie ia Gigi Becali de la statul român? Milionarul încasează bani frumoși pentru perioada petrecută în Parlamentul European

Gigi Becali, cunoscut ca patronul echipei de fotbal FCSB și unul dintre cei mai bogați oameni din România, se bucură de o pensie de invidiat la vârsta de 65 de ani. Unul dintre factorii care contribuie la generoasa sa pensie este mandatul său în Parlamentul European, care a deschis calea pentru încasarea unei sume lunare substanțiale. Pe lângă acest aspect, Becali beneficiază și de o pensie privată, iar detaliile sunt prezentate în continuare! Iată tot ce trebuie să știi!

Milionarul încasează bani frumoși pentru perioada petrecută în Parlamentul European

Unul dintre motivele pentru care Gigi Becali beneficiază de o pensie consistentă este mandatul său în Parlamentul European. În calitate de europarlamentar, acesta a avut o influență semnificativă asupra politicii europene și a reprezentat interesele României în instituția europeană. Conform informațiilor disponibile, pentru perioada petrecută în Parlamentul European, Gigi Becali încasează o pensie lunară în valoare de 2.500 de euro. Acest lucru demonstrează beneficiile pe care le pot obține foștii parlamentari europeni, care adesea se bucură de pensii substanțiale, recunoscându-li-se contribuția la dezvoltarea Uniunii Europene.

Pensia privată a lui Gigi Becali

Pe lângă pensia provenită din mandatul său de europarlamentar, Gigi Becali a decis să investească într-o pensie privată încă din anul 2008. Acest lucru a implicat cotizații lunare considerabile, în valoare de 50.000 de euro. Dacă procesul de cotizație nu a fost întrerupt, conform estimărilor, Gigi Becali ar putea încasa o sumă lunara de aproximativ 45.000 de euro, conform informațiilor de pe digisport.ro.

Acest angajament față de o pensie privată demonstrează grijă și planificare financiară din partea milionarului din Pipera. Pensia privată oferă o modalitate suplimentară de asigurare a unui venit consistent pe lângă alte surse de venit.

Astfel, Gigi Becali, pe lângă faima sa ca patron de club de fotbal și om de afaceri de succes, se bucură și de beneficii financiare semnificative provenite din pensia sa din Parlamentul European și din investiția sa într-o pensie privată!

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: