Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali s-a căsătorit cu o rudă de a sa. Biserica nu a avut ce face. Detalii neștiute din familia patronului FCSB

Gigi Becali s-a căsătorit cu o rudă de a sa. Biserica nu a avut ce face. Detalii neștiute din familia patronului FCSB

Gigi Becali s-a căsătorit cu o verișoară de gradul trei

Gigi Becali a ajuns unul dintre cei mai bogați români, averea sa depășind câteva sute de milioane de euro. Patronul FCSB este și un familist convins, fiind căsătorit din 1994 cu Luminița Becali. Puțini sunt cei care știu despre secretul mariajului dintre cei doi.

Becali avea 26 de ani atunci când și-a cunoscut iubirea vieții, tânără având doar 14 ani. Căsătoria dintre cei doi era însă aranjată de mult timp de familiile celor doi, conform unor tradiții păstrate de decenii întregi la machedoni.

Becali și-a luat soția din rândul neamurilor

În plus, Luminița este rudă cu Gigi Becali.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii”, a declarat, la un moment dat, Gigi Becali.

Credincios din fire, patronul FCSB nu a încălcat nicio regulă bisericească atunci când s-a căsătorit cu Luminița. Biserica permite căsătoria între rudele de acest grad.

Becali are o familie fericită

Luminița Becali este un om discret, spre deosebire de soțul ei, Gigi Becali. Ea evită aparițiile publice și mai ales interviurile. Luminița Becali i-a dăruit lui Gigi Becali trei fete: Teodora, Alexandra și Cristina. Patronul FCSB a devenit și bunic, una dintre fete dăruind deja nepoței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: