Redactia.ro
Home » Știri » Ce pensie primește Serghei Mizil de la statul român. Nu te-ai fi așteptat vreodată la suma aceasta

Ce pensie primește Serghei Mizil de la statul român. Nu te-ai fi așteptat vreodată la suma aceasta

serghei mizil

În cea mai recentă apariție a sa din mediul online, Serghei Mizil a făcut publică informația cu privire la cuantumul pensiei pe care o primește de la statul român, precum și sumele pe care trebuie să le aloce pentru medicamente, excluzând din această ecuație cheltuielile lunare pentru utilități. Afaceristul a pus în discuție modul în care trăiește un cetățean obișnuit, care nu beneficiază de o pensie astronomică. Iată ce a avut de declarat Serghei Mizil!

Ce pensie primește Serghei Mizil de la statul român. Nu te-ai fi așteptat vreodată la suma aceasta

Este de necontestat faptul că Serghei Mizil este un nume sonor în România. Acest om de afaceri s-a remarcat în mod frecvent în sfera publică și a devenit un personaj controversat pentru mulți. Notabil este faptul că tatăl său este Paul Niculescu Mizil, fost membru al Comitetului Politic Executiv al PCR.

Serghei Mizil a studiat la Facultatea de Arte Plastice, punându-și talentul în slujba creației de rochii și curele pentru Fondul Plastic. De asemenea, a pus la dispoziție tablouri pentru vânzare, majoritatea acestora fiind cumpărate în afara granițelor țării. Serghei declară că, deși nu a lucrat nici măcar o zi la stat, el a beneficiat întotdeauna de contract de muncă.

Trecut de prima tinerețe, Serghei Mizil a ajuns la vârsta pensionării și a dezvăluit, fără prea multe rețineri care este suma de bani pe care o primește, cu caracter de pensie. Serghei Mizil a subliniat că primește lunar 1.200 de lei și că medicamentele pe care trebuie să le ia se ridică la o sumă mai mare decât pensia!

Serghei Mizil nu are grija zilei de mâine, deși pensia lui este una mică

„Gândește-te că am pensie 1.200 lei. De la Uniune (Uniunea Artiștilor Plastici, cel mai probabil – n.r.) și unde am lucrat, 1.900 lei.

Medicamentele mă costă peste 1.900 lei, la 70 de ani. Am o tensiune, ca orice om. Trebuie să iau de ficat, iau și de prostată. Dar alții au boli grave. Cum trăiește un om normal? Că trebuie să plătească curent, lumină!”, a declarat Serghei Mizil, în cadrul podcastului moderat de către Gojira.

Pe de altă parte, Serghei Mizil nu are motive să se plângă pentru că a găsit modalități de a face un ban în plus și de a avea un trai lipsit de griji. El este acționarul a doua restaurante de succes din Capitală și este implicat și în afacerile imobiliare, așadar nu duce grija zilei de mâine, în ciuda faptului că are o pensie mică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: