Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie primește Tudor Gheorghe. Cum se descurcă marele artist

Ce pensie primește Tudor Gheorghe. Cum se descurcă marele artist

Ce pensie primește Tudor Gheorghe

Ce pensie primește Tudor Gheorghe. Unii artiști din România sunt nemulțumiți de pensia lunară pe care o primesc de la stat. Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai apreciați artiști din România a spus câți bani primește lunar și cum se descurcă.

Ce pensie primește Tudor Gheorghe. Cum se descurcă marele artist

Gheorghe Tudor, 76 de ani, este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară. „Au înnebunit salcâmii”, „Mărine la nunta ta” sunt doar câteva dintre cunoscutele melodii pe care artistul le intepretează. Recent, maestrul Gheorghe Tudor a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre pensia pe care o primește lunar.

Artistul are o carieră de zeci de ani, a mers la numeroase eveniment unde a interpretat cu mare pasiune melodiile sale. Cântărețul s-a declarat mulțumit de banii pe care îi primește în fiecare lunar. Gheorghe Tudor primește o pensie de 3.000 de lei. „Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma. Pentru un artist este o pensie bună”, a declarat Tudor Gheorghe la Antena 3.

De asemenea, artistul a fost întrebat dacă a primit facturi uriașe la energie și gaze, dar cântărețul a declarat că nu știe pentru că fiul său se ocupă de plata facturilor. „Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor”, a mai spus Gheorghe Tudor.

Tudor Gheorghe s-a lăsat drogat

Într-un interviu despre momentul în care și-a injectat prima și ultima dată heroină într-o încercare de a vedea ce simt cei care se droghează, Tudor Gheorghe a povestit că doi medici l-au filmat în tot acest timp. ”Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama şi m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete şi o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe într-un interviu citat de Mediafax.

De asemena, artistul a mărturisit că a dormit foarte mult. A doua zi mă durea aerul din jurul capului. „Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Daţi-mi altă variantă şi mi-au zis să beau din sticla de whiskey cât pot, aşa ca pe bere, ceea ce am făcut. Se făcuse ora 11 dimineaţa şi m-au ajutat din nou să urc scările alea, la ora 11 am adormit şi m-am trezit a doua zi la ora 11. Am dormit neîntors. Am băut numai apă minerală, nu mai simţeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, nu mă mai durea”.

Tudor Gheorghe a vrut să experimenteze sentimentele pe care le au cei care folosesc heroina zilnic, iar după ce a încercat, artistul nu înțelege cum unele persoane pot face asta zi de zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: