Redactia.ro
Home » Știri » Ce plante trebuie să aibă toată lumea în casă. Aduc noroc, fericire, dragoste și bani. Unde trebuie așezate în casă pentru prosperitate

Ce plante trebuie să aibă toată lumea în casă. Aduc noroc, fericire, dragoste și bani. Unde trebuie așezate în casă pentru prosperitate

Caprifoi

Plantele aducătoare de noroc pe care trebuie să le ai în casă sunt esențiale pentru a avea mereu o energie pozitivă. Mai multe plante oferă o ușurare a stresului. Specialiștii spun că acestea pot aduce chiar bani și noroc, plasate în direcțiile potrivite și sporesc capacitatea de a atrage abundența în viața cuiva și de a îmbunătăți relațiile.

Care sunt plantele pe care trebuie să le ai în casă pentru a avea noroc

Așa cum există așa-numitele talismane norocoase, așa există și plante aducătoare de noroc, mai ales pentru casa fiecăruia dintre noi. Iată care sunt aceste plante:

Crinul păcii, una din plantele care îți aduce noroc, energie pozitivă și chiar fertilitate

Planta, numită și Spathiphyllum Walissi, provine din Columbia din America de Sud. Femeile au motive întemeiate să creadă că această plantă are virtuți magice. Fie că este în ghiveci sau într-o vază, Crinul păcii aduce energie pozitivă în casă, atrage bani și noroc.

Mai mult, unii specialiști spun că această plantă oferă femeilor fertilitate și armonie. Proprietățile sale magice s-ar putea datora florilor sale care seamănă cu luna, adică cu Selene, zeița lunii din mitologia greacă, care se scaldă în oceane înainte de a stăpâni cerul. Luna a avut întotdeauna virtuți spirituale, fiind, de asemenea,  întruchiparea feminității.

Planta care atrage noroc și bunăstare. E formată din 350 de specii diferite

Planta milionarilor este cunoscută sub numele științific de Plectranthus verticillatus. Ea face parte din familia Lamiaceae și este un gen format din aproximativ 350 de specii diferite. Planta este originară din Africa, iar numele derivă din cuvintele grecești „plektron” și „anthos”, care înseamnă floare cu pinteni. În anumite țări se numește și planta dolarului.

În zilele noastre, mulți oameni o au în casă în speranța ca portofelul lor să fie mai plin. Poți să o plantezi în grădina ta, dar mai benefic pentru ea este să fie poziționată în colțul unei camere. Vei simți energia sa dacă o vei pune în interior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: