Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce plante trebuie să-ţi pui în grădină ca să atragi norocul şi bunăstarea

Ce plante trebuie să-ţi pui în grădină ca să atragi norocul şi bunăstarea

plante de apartament

Pasionaţii într-ale grădinăritului şi-au dezvăluit câteva dintre cele mai ascunse secrete. Dacă vrei să atragi noroc şi bunăstare în viaţa ta, trebuie să ştii asta!

Există flori care vor atrage aceste lucruri în viața ta, iar dacă nu le ai, atunci e momentul potrivit să le plantezi.

Să nu lipsească trandafirii

Trandafirii ar trebui să fie nelipsiţi. Sunt flori ale dragostei, iubirii și pasiunii. Trebuie să ai aceste flori plantate în grădină, pentru că ele atrag noroc și vindecare.

Ar trebui să ai plantați în curte trandafiri roșii, pentru că atrag pasiunea și dragostea, trandafiri albi, pentru că atrag respect și puritate, dar și trandafiri galbeni, pentru că atrag fericire și bucurie.

În mitologia greacă, pentru Zeus, stejarul este considerat copac sacru. Acest copac este un simbol al rezistenței și puterii. Acesta îți va aduce în viață multă putere și bunăstare, astfel că ar trebui să-l ai plantat în curtea ta.

Despre bujor se spune că este o floare care îți va aduce noroc pe toate planurile. Această plantă are un miros puternic, care îți va armoniza grădina. De asemenea, bujorul este un simbol al norocului și băgăției.

Plantele care atrag ghinionul și sărăcia

La polul opus, avem şi plante care atrag ghinionul și sărăcia. Prin urmare, va fi mai bine să le îndepărtați cât mai curând posibil din grădină sau din ghivecele de pe balcon. Chiar dacă sunt în interiorul casei, va trebui să le scoți afară și să le înlocuiești.

Vița de vie

Feng Shui recomandă îndepărtarea viței de vie din grădină. Deși sunt un perfecte din punct de vedere ornamental, este un fapt știut că vor aduce ghinion în casa ta.

Așadar, ar trebui să cauți să dai eleganță grădinei tale cu alte exemplare de plante și să tai vița de vie pe care o ai acasă pentru ca vibrațiile proaste să nu te chinuie

Garoafele

Aroma garoafei trebuie apreciată într-un alt format. Se spune că, dacă ai această plantă în casă, ghinionul va domni în viața ta. Florile garoafelor absorb energiile pozitive și le eliberează pe toate cele negative.

Prin urmare, gândește-te de două ori înainte de a alege să o ai în casă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: