Redactia.ro
Home » Știri » Ce poreclă îi pusese Prințesa Diana Camillei, acum Regina Consoartă a Marii Britanii

Ce poreclă îi pusese Prințesa Diana Camillei, acum Regina Consoartă a Marii Britanii

Toată lumea știe că mariajul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles nu a fost deloc ca un basm, așa cum se credea în exterior, după ce s-au căsătorit în 1981. Poate pentru că nu s-au cunoscut niciodată înainte de a se logodi sau poate pentru că Charles a fost mereu îndrăgostit de Camilla Parker Bowles, nu de Diana. În orice caz, interviul bombă al prințesei din Panorama din 1995 a schimbat percepția tuturor despre cum stăteau lucrurile cu adevărat în spatele zidurilor palatului.

Porecla pusă Camillei de Prințesa Diana 

În acel interviu din 1995, Prințesa Diana a rostit celebra replică: „Ei bine, eram trei în această căsnicie, așa că era cam aglomerat”, când a vorbit despre amanta soțului ei. De asemenea, se pare că Prințesa de Wales a avut o poreclă deloc măgulitoare pe care i-a dat-o Camilei de-a lungul anilor, iar actuala ducesă a poreclit-o pe Diana cu una la fel de crudă și ea.

De când știa Prințesa Diana de aventura soțului său Charles

Diana știa de ceva timp că prințul o înșela și, în 1989, a decis să o confrunte direct pe Camilla în legătură cu aventura. Diana a apărut la o petrecere neanunțată și a descris mai târziu, în propriile cuvinte, ce s-a întâmplat în acea seară. Ea a spus că a întrerupt o conversație între soțul ei, amanta acestuia și un alt bărbat și a cerut să vorbească cu Camilla în particular. Prințesa și-a amintit că le-a spus bărbaților: „Bine, băieți, voi vorbi puțin cu Camilla și voi urca într-un minut”.

Prințesa a spus că Regina Consoartă de azi, Camilla, i-a răspuns: „Ai tot ce ți-ai dorit vreodată. Ai făcut ca toți bărbații din lume să se îndrăgostească de tine și ai doi copii frumoși, ce mai vrei?”.

„Îmi vreau soțul meu”, a replicat Diana. „Îmi pare rău că vă stau în cale… și trebuie să fie un iad pentru amândoi. Dar știu ce se întâmplă. Nu mă tratați ca pe o idioată.'”

Ce poreclă avea Prințesa pentru Camilla 

Charles și Camilla au continuat relația, iar în 1992, Diana și moștenitorul aparent s-au despărțit. Inutil să mai spunem că cele două femei nu se simpatizau una pe cealaltă, așa că ne putem imagina că probabil au existat discuții de ambele părți.

Potrivit prietenei Dianei, Simone Simmons, Prințesa Diana i-a dat rivalei sale o poreclă urâtă. În cartea ei, Diana: The Last Word, Simmons a scris că prințesa o numea pe Camilla „Rottweiler” pentru că „arată ca un câine – și pentru că, odată ce și-a înfipt dinții în cineva, nu-i mai dă drumul”.

Dar se pare că Diana nu a fost singura care a adresat apelative. Autorul regal Tom Bower a susținut că actuala ducesă de Cornwall a avut un nume neplăcut și pentru Prințesa de Wales. Bower a spus că Camilla s-a referit la Diana ca la o „vacă nebună” după ce aceasta a acordat interviul din Panorama.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: