Redactia.ro
Home » Monden » Ce pregătire are Gabriela Firea, primarul Capitalei. Şi-a îngheţat studiile ca să poată conduce Capitala

Ce pregătire are Gabriela Firea, primarul Capitalei. Şi-a îngheţat studiile ca să poată conduce Capitala

gabriela firea, studii întrerupte

Gabriela Firea este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni ai momentului. În viața ei există însă un lucru pe care puțini îl cunosc. Pentru a putea fi primarul Bucureștiului a fost nevoiță să-și înghețe studiile.

Până a decis să candideze la Primăria Capitalei în anul 2016, Gabriela Firea a ocupat mai multe funcții publice. Consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu, purtător de cuvânt și Secretar de Stat. Pentru a-și îndeplini visul de a deveni primar, Gabriela Firea a fost nevoită să renunțe la un alt vis pe care îl avusese. Doctoratul în economie. Fosta jurnalistă a absolvit Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Științele Comunicării. Apoi s-a înscris pentru continuarea pregătirii la Academia de Studii Economice. A devenit doctorant la ASE, dar a fost nevoită să-și înghețe studiile pentru a putea face față funcției de Primar.

Unde a lucrat Gabriela Firea

Jurnalismul a fost prima dragoste a Gabrielei Firea. După ce a terminat liceul ar fi putut deveni stewardesă, dar a refuzat. În anul 1990 a debutat în presă ca reporter la săptămânalul „Pur și simplu” din Bacău. A urmat cotidianul, Azi din București, în perioada 1991-1992. În anii 1992-1993 a fost redactor-prezentator la Radio Contact. A decis apoi să-și încerce norocul și în televiziune. În perioada 1993-1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii „Jurnal”, realizator-moderator al emisiunii „Ediție Specială” și Realizator-moderator al rubricii „Știrea Zilei”. Din 2001 a fost angajata trustului Intact. A prezentat știri, apoi a fost realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 și al emisiunii „Știrea Zilei” la Antena 3. A ocupat o perioadă și funcția de director al revistei Săptămâna Financiară, a ziarului Financiarul și al revistei Felicia. În plus a condus și Intact Advertising, o agenție de organizare evenimente și publicitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: