Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Gabriela Firea în tinereţe. Pe vremea aia nu îl cunoştea pe actualul soţ, Florian Pandele

Cum arăta Gabriela Firea în tinereţe. Pe vremea aia nu îl cunoştea pe actualul soţ, Florian Pandele

GALERIE FOTO (6) Cum arăta Gabriela Firea în tinereţe

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei este unul dintre cei mai importanți oameni politici din România. Înaintea de a se implica în politică, Gabriela a fost prezentatoare de știri.

Cum arăta Gabriela Firea în tinereţe

Gabriela Firea, în vârstă de 48 de ani este în momentul de față unul dintre cele mai importante personaje de pe scena politică. Gabriela Firea este prima femeie care a câștigat alegerile pentru funcția de primar.

Înainte de a se implica în politică, Firea a lucrat ca reporter la săptămânalul „Pur și simplu“ din Bacău în 1999. După o perioadă, aceasta s-a angajat la Cotidianul Azi din București, după care a urmat calea radioului la Radio Contact.

Între timp, Gabriela Firea s-a axat pe televiziune lucând la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar-bancare, editor-prezentator al emisiunii „Jurnal”, și realizator-moderator al emisiunii „Știrea Zilei”.

Primarul general al Capitalei a luat o pauză din zona presei și a activat pe partea de consultanță politică, fiind consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu.

În perioada februarie-decembrie 1999 a fost purtător de cuvânt al Guvernului și Secretar de stat, șef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

În 2001, Gabriela Firea s-a reîntors în mass media, intrând în trustul Intact media. A fost redactor și prezentator al emisiunii „Observator”, precum și realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1. De asemenea, a condus revista Săptămâna Financiară și a fost la conducerea firmei Intact Advertisign, o agenție de organizare evenimente și publicitate.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei

Momentul în care Gabriela Firea decide să intre în politică are loc în anul 2012, când decide să intre în partidul PSD, unde a candidat pentru Senat, din partea PSD, în colegiul 1 Ilfov, unde primar era soțul ei, Florentin Pandele.Aceasta a fost aleasă de 74,65% dintre cei care au votat.

În urma alegerilor din 5 iunie 2016, Gabriela Firea a devenit primarul general al Municipiului București. Gabriela Firea este căsătorită cu primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele și au împreună doi copii, cei doi căsătorindu-se la opt luni de la moartea primului soț al Gabrielei, care a murit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: