Redactia.ro
Home » Știri » Cu cine a mai fost căsătorită Gabriela Firea. Îi poartă și acum numele primului soț

Cu cine a mai fost căsătorită Gabriela Firea. Îi poartă și acum numele primului soț

GALERIE FOTO (5) Gabriela Firea si primul sot

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a mai fost căsătorită înainte să devină soția lui Florentin Pandele.

Fosta jurnalistă a fost măritată cu antrenorul de atletism Răsvan Ion Firea, care s-a stins din viață în 2010. Deși era o persoană cunoscută, Răzvan Firea a fost discret în ceea ce privește viața personală.

Cu cine a mai fost căsătorită Gabriela Firea

Gabriela Vrânceanu Firea, 47 de ani a fost căsătorită cu Răsvan Firea în 1993, care a murit în 2010 în urma unui atac cerebral, la vârsta de 54 de ani.

8 luni mai târziu, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele.

Răsvan Firea era fost atlet și a preferat întotdeauna să rămână în umbră, acesta fiind alături de Gabriela în cariera de jurnalism, încă din primii ani.

Cu toate că soția sa era una dintre cele mai bune prezentatoare de știri din România, Răsvan Firea apărea rar în public.

Cei doi au fost căsătoriți 17 ani, iar împreună au un băiat, Tudor Ștefan în vârstă de 25 de ani. „După câteva întâlniri a mers la mama și m-a cerut de soție și am fost căsătoriți 17 ani, pâna s-a întamplat marea nenorocire”, dezvăluia Gabriela Firea.

Răsvan Firea a murit în urma unui atac cerebral

În urmă cu opt ani, Răsvan Firea a murit la vârsta de 54 de ani, în urma unui atac cerebral, la spitalul Fundeni. Înainte cu patru luni, acesta suferise un transplant de rinichi la CLuj.

„Răsvan mi-a spus, când el nu se simțea foarte bine, că vrea ca eu să îmi refac viața pentru ca în casa noastră și în fața copilului să nu apară tot felul de bărbați, a mai spus Primarul Capitalei.

Răsvan Firea mai avea un fiu, din altă relație, care îi poartă numele,  cu care Gabriela Firea se pare că nu a avut niciodată o relație bună.

După moartea soțului ei, Gabriela Vrânceanu Firea și-a refăcut viața alături de Florentin Pandele, dar cu toate astea, primarul capitalei nu a vrut să-și schimbe numele de familia chiar dacă s-a recăsătorit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: